Regula strictă pe care Kim Kardashian a impus-o apropiaților ei. Ce le-a interzis să facă în avionul ei de 150 de milioane

Ce regulă a impus Kim celor care vor să zboare cu avionul ei.
Regula strictă pe care Kim Kardashian a impus-o apropiaților ei. Ce le-a interzis să facă în avionul ei de 150 de milioane

Kim Kardashoan este o persoană extravagantă care iubește luxul și viața bună. Până aici nimic nou, probabil. Știați probabil că printre lucrurile scumpe pe care le deține vedeta, se numără și un avion privat, Kim Air.

Ei bine, nu oricine călătorește cu avionul vedetei și persoanele care ajung în avion trebuie să respecte reguli stricte. Ce e interzis cu desăvărșire să facă în avionul ei de 150 de milioane.

Regula strictă pe care Kim Kardashian a impus-o apropiaților ei

Să călătorești în Kim Air este un lux care vine la pachet cu o mare responsabilitate. Și nimeni nu face excepție de la această politică.

Kim Air, în cazul în care nu știați, este ceea ce Kim Kardashian numește aeronava ei elegantă și personalizată G650ER. Kim a prezentat cu mândrie avionul cu reacție de 150 de milioane de dolari într-un episod din serialul familiei ei, The Kardashians. Avionul a fost arătat în iunie, oferind fanilor un tur video în cadrul decorului de lux al avionului.

Kim Kardashian are și un set strict de reguli pentru pasagerii care doresc un loc pe avionul ei privat. Nici măcar membrii familiei nu face excepții de la regulile importante.

Kim are un avion privat în valoare de 150 de milioane de dolari

În timp ce discuta cu sora ei Kendall Jenner înainte de călătoria lor la Milano pentru prezentarea de modă Prada, Kardashian,  a spus foarte clar în conversație că vrea să-și păstreze avionul curat.

„Nu respira, nu atinge nimic”, a spus ea. Lăsând la o parte gluma citată, Kim este severă cu privire la regulile pe care prietenii ei celebrii și familia trebuie să le urmeze dacă vor să călătorească cu Kim Air. Kendall a dorit să folosească un autobronzant.

„Este un zbor de trei ore, așa că stau în avion timp de trei ore și apoi fac un duș”, a explicat Kendall despre planul ei de a se bronza cu spray. În acest moment, Kim i-a reamintit că acest lucru este imposibil, pentru că ar putea deteriora scaunele din cașmir.

„Ai văzut scaunele din cașmir?”, a întrebat-o Kim pe Kendall. „Nu poți să-ți pui mâinile bronzate cu spray pe scaunele mele de cașmir”, a obiectat final aceasta, amintindu-i lui Kendall că nimeni nu se abate de la reguli.

„De obicei, avioanele sunt închise la culoare, cu piele mai deschisă, eu am personalizat tot lemnul deschis”, a explicat Kim când a prezentat oficial aparatul de zbor Kim Air. „Am avut o baie pusă în față, o baie în spate. Fiecare scaun are propriul său încărcător de telefon. Cea mai bună și mai interesantă parte a avionului este că este tot din casmir. Tavane, perne, tetiere din cașmir”, a completat aceasta în cadrul emisiunii.

Citește și Kim Kardashian, apariţie spectaculoasă la Met Gala 2022. A purtat rochia lui Marilyn Monroe

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie
5.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *