Romanița și Albert Iovan, născuți în aceeași zi. Cum îi ajută în relația mamă-fiu, detalii emoționante: „Nu le ascunde” VIDEO EXCLUSIV

Creatoarea de modă și fiul său au o relație excelentă
Romanița și Albert Iovan, născuți în aceeași zi. Cum îi ajută în relația mamă-fiu, detalii emoționante: Nu le ascunde VIDEO EXCLUSIV

Emisiunea Ego Life a ajuns la ediția a 83-a, iar invitații Danei Săvuică au fost Romanița și Albert Iovan. De mai bine de 9 ani, creatoarea de modă își crește fiul singură, după ce tatăl lui, Adrian Iovan, a decedat într-un accident aviatic. Cei doi au o relație specială, mai ales că sunt născuți în aceeași zi. Iată ce au declarat în cadrul interviului! 

Romanița și Albert Iovan sunt născuți în aceeași zi

Văduva pilotului Adrian Iovan, Romanița Iovan, își crește fiul singură, de 9 ani, după moartea tragică a tatălui său. Invitați în cadrul emisiunii EGO Life cu Dana Săvuică, Romanița și Albert Iovan au discutat despre relația mamă-fiu pe care o au. Cei doi sunt născuți în aceeași zi, mai exact pe 3 octombrie, la o diferență de 42 de ani, dar se înțeleg de minune.

Citește și: Romanița Iovan, ravisantă la 40 de ani de la absolvirea liceului. Mesajul emoționant al creatoarei de modă pentru foștii ei profesori

Romanița Iovan și-a născut fiul la vârsta de 42 de ani și nu regretă nicio clipă acest lucru. Vedeta are o relație specială cu fiul său adolescent, Albert, cu toate că mai sunt și mici divergențe. 

Dana Săvuică, Romanița și Albert Iovan

Cum se înțeleg cei doi

„Se completează ego-ul, la diferență de 42 de ani. Nu este cea mai importantă zodia, cât este ascendentul. Eu am ascendentul în Leu, iar Albert în Scorpion. El își manifestă gândurile, nu le ascunde, tot timpul am zis că dintr-o contradicție poate să iasă lucruri frumoase. Ajungem la un consens în cele din urmă. Sunt de acord cu ce spune el, iar el este de acord cu ce spun eu”, a precizat Romanița, la Ego Life.

„Mama e tot timpul cu show-ul, dar nu în sensul rău. Mă deranjează când vorbește tare, la telefon. Nu ne certăm, nu avem certuri mari. Nu prea avem de ce să ne certăm”, a declarat și fiul creatoarei de modă.

Citește și: Ego Life, ediția a 83-a. Dana Săvuică și invitații săi, Romanița și Albert Iovan, despre relația mamă-fiu, educație și pasiuni. Ce drum a decis Albert să urmeze

Ce pasiuni are fiul Romaniței Iovan

Albert a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru senzațiile tari, iar adrenalina îi curge prin vene. Mama sa a trebuit să se adapteze la felul său de a fi, astfel încât să îi poată da libertate să își urmeze visul.

„Adrenalina e clar. Albert de câțiva ani îmi spune că vrea să sară cu parașuta. Adrian (n.r. Adrian Iovan, tatăl băiatului) avea la activ 80 și ceva de salturi, el fiind aviator, practic nu avea treabă neapărat una cu alta… Dar i-am zis că până la 18 ani trebuie să facă în principiu ce spun eu, după 18 ani poate să facă ce vrea el.

Nu mi-e frică, o mamă curajoasă are un copil curajos și un copil curajos are o mamă curajoasă. Nu am voie să-mi fie frică de ce ar vrea Albert să facă, pentru că vreau să-l văd bărbat adevărat. El a avut sporturi extreme de mic, trei ani la rând s-a dus la surf în Portugalia”, a povestit Romanița Iovan.

Emisiunea poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii, începând cu ora 20:00.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *