Șapte reguli de aur pentru întâlnirile online. Greșeala majoră pe care trebuie să o eviți

Datingul online a devenit cea mai utilizată metodă de a întâlni oameni noi. Înainte de a te aventura să îți cunoști noul partener, ține cont și de câteva reguli importante.
Șapte reguli de aur pentru întâlnirile online. Greșeala majoră pe care trebuie să o eviți

Șapte reguli pentru întâlnirile online de care ar trebui să ții cont dacă vrei să cunoști oameni noi prin intermediul internetului. Datingul online a devenit tot mai popular, dar iată de ce trebuie să ții cont înainte să mergi la întâlnire:

1. Reguli pentru întâlnirile online – Adresează cât mai multe întrebări

Prima din cele șapte reguli de aur pentru întâlnirile online este să adresezi cât mai multe întrebări. Timpul este prețios și este bine să nu îl irosești cu persoanele nepotrivite.

În online, conversațiile trebuie să decurgă în mod natural, însă trebuie să fii atentă dacă interlocutorul tău este prezent în discuție și dornic să îți ofere informații concrete despre el. Dacă aștepți de fiecare dată cel puțin 30 de minute sau chiar o oră pentru un răspuns înseamnă că ai de-a face cu o persoană care nu este interesată pe deplin să te cunoască la fel de bine.

2. Creează un profil care te definește

Acordă o atenție deosebită profilului tău online. Așa cum tu cauți detalii esențiale despre un potențial partener de întâlnire, și celălalt va dori același lucru. Dacă nu te simți confortabilă, nu oferi detalii exacte despre job, dar vorbește despre pasiunile tale, scrie-ți vârsta și foarte important, adaugă poze clare și actuale.

3. Reguli pentru întâlnirile online – Evită limbajul vulgar

Chiar dacă este tentant să intri în discuții incitante, nu este cazul să folosești un limbaj vulgar. Este chiar indicat să glumești, dar nu folosi un limbaj prea îndrăzneț. Dacă celălalt întrece limita, dă-i de înțeles că nu aprobi limbajul folosit. Dacă este genul care își dorește să te cunoască mai mult pentru o noapte împreună, iar tu nu dorești același lucru poți oricând să închizi conversația.

Șapte reguli de aur pentru întâlnirile online de care să ții cont
Întâlnirile online

4. Nu crede chiar tot ce ți se spune, una dintre cele mai importante reguli pentru întâlnirile online

Întâlnirile online sunt complexe și foarte multe persoane își pot crea un cont fals. De aceea, este bine să fii reținută și să nu crezi chiar tot ce ți se spune de prima dată. O idee bună ar fi să-i ceri celuilalt profilul de pe un site de socializare cunoscut și astfel vei primi o confirmare despre informațiile pe care le-ai primit.

5. Reguli pentru întâlnirile online – Răspunde în timp util

Chiar dacă te distrezi și încerci întâlnirile online doar din pură curiozitate, răspunde în timp util celuilalt. Este o formă de politețe de care trebuie să ții cont, chiar dacă nu ești la o întâlnire clasică. Cu siguranță că nu ți-ar face plăcere să discuți cu cineva și să primești târziu fiecare răspuns. Dintre cele șapte reguli de aur pentru întâlnirile online și aceasta este foarte importantă.

6. Nu îți oferi datele de contact

Chiar dacă pare că ai întâlnit online un partener excelent de discuție și aveți foarte multe lucruri în comun, nu te grăbi să îți oferi datele de contact mult prea repede. Este bine să aștepți mai multe zile sau chiar o propunere pentru o întâlnire față în față pentru a-ți oferi numărul de telefon.

7. Nu te întâlni cu cineva care nu are o poză, prioritară în top reguli pentru întâlnirile online

Nu în ultimul rând, ține cont de această regulă esențială: nu te întâlni cu un bărbat care nu are o poză reală la profil. Aspectul fizic este foarte important și trebuie să știi de la început dacă persoana cu care discuți ar putea să fie pe placul tău sau nu. Astfel vei evita timpul pierdut, dar și o posibilă situație stânjenitoare pentru amândoi.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
6.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.