Sărut pasional între Cătălin Botezatu și Loredana Groza. Imaginile incendiare de la ziua de naștere a designerului au scăpat pe internet

Cătălin Botezatu și Loredana Groza au oferit un moment memorabil

Scris de: Daoud Andra

05 Dec. 2022

Sărut pasional între Cătălin Botezatu și Loredana Groza. Imaginile incendiare de la ziua de naștere a designerului au scăpat pe internet

Cătălin Botezatu și Loredana Groza au fost protagoniștii unui moment plin de pasiune. Cei doi s-au sărutat, în văzul invitaților de la petrecerea dată de designer de ziua lui. Cei care au fost martori la întâmplare au filmat momentul, iar imaginile au ajuns pe internet.

Sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza, surprins în imagini

A fost motiv de sărbătoare pentru Cătălin Botezatu, în weekend. Celebrul creator de modă a împlinit sâmbătă, pe 3 decembrie, vârsta de 56 de ani. Momentul nu putea trece nesărbătorit, așa că Bote a organizat o petrecere de zile mari, într-un club din București. Responsabilă cu muzica și cu atmosfera a fost nimeni alta decât Loredana Groza. Pe cei doi îi leagă o veche prietenie, așa că artista nu putea refuza invitația lui Bote.

În timp ce Loredana se afla pe scenă, ea și sărbătoritul au făcut un gest care i-a luat prin surprindere pe invitați. Cei doi s-au sărutat cu foc, iar momentul a fost surprins de mai mulți invitați, care filmau sau făceau poze. Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a publicat imagini grăitoare pe contul ei de Instagram.

„După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!”, i-a spus Loredana Groza lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă.

Sarut pasional intre Catalin Botezatu si Loredana Groza
Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat pasional

Cătălin Botezatu, despre Loredana Groza

Momentul sărutului a generat ample dezbateri și a dat naștere la tot felul de speculații pe internet. Cei doi au creat un val de reacții în mediul online și nu numai, însă nu se poate vorbi despre o idilă. Loredana Groza și Cătălin Botezatu se cunosc de mai bine de două decenii și sunt prieteni foarte buni. În trecut, creatorul de modă a vorbit despre prietenia care îi leagă și a spus:

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României.

Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii.”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit Wowbiz.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *