Scandalul momentului în showbiz. Cătălin Bordea și Edward Sanda se atacă reciproc: “Așa laș?!”. Reacția Cleopatrei Stratan

Schimb de replici între Cătălin Bordea și Edward Sanda!

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au acceptat provocarea de participa la America Express 2023, acolo, însă, nu s-au descurcat prea bine și au fost primii care au părăsit competiția. În plus, artistul a fost aspru criticat pentru lipsa de curaj de care a dat dovadă în momentul în care el, partenera lui și reporterul au fost atacați de câțiva motocicliști înarmați.

Cătălin Bordea dă de pământ cu Edward Sanda, după America Express

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai tinere cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au unit destinele în anul 2021 și de atunci sunt de nedespărțit.

Însă, cu toate că sunt tineri și se cunosc foarte bine, cei doi nu au făcut deloc o figură frumoasă la America Express, ba chiar au părăsit primii competiția de la Antena 1.

”Eu când am văzut faza aia la tv, mi-a sărit popcornul din gură”

Pe Drumul Soarelui, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost foarte lenți și au ajuns tot timpul pe ultimul loc la Irina Fodor. În plus, cei doi parteneri au avut parte și de un episod urât, pe care cu siguranţă nu îl vor uita curând.

Mai exact, artiștii și reporterul au fost atacați de câțiva motocicliști înarmați. Invitați în podcastul Alexiei Eram, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au comentat incidentul și l-au criticat dur pe Edward Sanda pentru comportamentul pe care l-a avut.

”Vreau să-i mulțumesc lui Edward Sanda! De acum încolo, când o să am orice urmă de lașitate, am păstrat momentul ăla cu el. Când o să zic; cred că am fost laș astăzi, o să pun momentul ăla cu el: baby , e prea periculos, hai tu!.

Eu când am văzut faza aia la tv, mi-a sărit popcornul din gură. Am zis că aia e făcută la montaj: au lipit ”baby” cu ”este”,  cu ”prea periculos” și cu ”hai tu” din altă zi, că altfel nu ai cum așa ceva, așa laș?!

Da, cum merge mă el acum acasă la socră-su? Bă, e Stratan! Eu mergeam la concerte la Stratan cu teamă, mi-era frică să nu sară de pe scenă, că era body builder.

Nu vedeai body builder pe vremea aia, și nici femei cu silicoane. Acum vorbesc frustrările din mine, că dacă mai aveam verigheta pe deget, acum ziceam și eu: hai, stai liniștit!”, a spus Cătălin Bordea.

”S-a dus fata aia în coridă și, la un moment dat, nici nu vedea bine săraca cu ochelarii ăia pe nas, și căuta de una singură indiciile. Păi, de ce n-ai făcut piesă tu despre reporteriță, că ea a fost cu pistolul la cap, nu tu. Dacă tot ai avut o traumă atât mare, nu faci frate piesă despre ea!”, a adăugat și Nelu Cortea.

Citește și Asta e suma reală! Câți bani au câștigat Cleopatra Stratan și Edward Sanda la America Express. Mulți români nu iau atât într-un an!

Cum au răspuns Edward Sanda și Cleopatra Stratan criticilor

Edward Sanda a reacționat în mediul online după ce internauții și cei doi comedianți l-au acuzat de lașitate. ”Lumea își dă cu părerea despre atacul pe care l-am trăit în Columbia. Și cei din exterior, dar și cei din interior (unii concurenți!), nu le dau numele că și așa nu îi prea știe nimeni. Toți sunteți curajoși, viteji și neînfricați!

Dacă ați fi fost voi în situația aia, cu siguranță ați fi trăit aceeași spaimă, poate chiar și mai rău! Noi nu am vorbit de rău pe nimeni și nu am făcut mișto de ceilalți colegi din show, pentru că așa suntem noi și așa suntem educați. Dacă voi ați ales să o faceți, pot să spun doar că sunteți prost crescuți!

P.S: vorbiți de noi și ne cântați piesa, că așa poate se mai uită și la voi cineva!

Și, pentru ăștia care se cred puternici, viteji și neînfricați, comentând de pe canapea: vreau să știți că Dumnezeu are grijă de toți și de toate! În general, în viața asta, ce dai se cam întoarce, la un moment dat!”,  a transmis artistul pe Instagram.

Nici Cleopatra Stratan nu s-a putut abține și a sărit în apărarea partenerului ei de viață. ”Nu mă interesează ce zice lumea despre Edward, eu o să-l iubesc toată viața așa cum e!

Poate că și eu am simțit că nu mai pot, că voi calca, nu doar el! A fost greu, am avut momente când am simțit că-mi vărs mațele din mine” , a precizat artista, la Xtra Night Show.

Citește și Clipe de groază pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Echipa America Express, atacată cu pistoale: “Pe unul l-am recunoscut”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Culmea este ca tocmai Bordea vorbeste care l-a parasit iubita cat timp era la America Express!😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *