Schimbare în grila Kanal D! Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Denise Rifai. E oficial

Mesajul a fost transmis de reprezentanții Kanal D
Schimbare în grila Kanal D! Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Denise Rifai. E oficial

Schimbare în grila Kanal D! Emisiunea „40 de întrebări” prezentată de Denise Rifai a fost mutată într-o altă zi, iar în locul să a fost introdus un alt show. Anunțul a fost transmis chiar de către reprezentanții postului tv.

Schimbare în grila Kanal D. Când va putea fi urmărită emisiunea prezentată de Denise Rifai

Până acum, emisiunea prezentată de Denise Rifai era difuzată în fiecare duminică de la ora 22.30. Începând din acest weekend, „40 de întrebări” va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă seara, de la ora 22:00, imediat după show-ul lui Dan Negru, „Tu urmezi”, potrivit paginademedia.ro.

Ediția din acest weekend o aduce în fața publicului pe Maria Dragomiroiu. Artista își va deschide sufletul în fața telespectatorilor și va dezvălui evenimentele care i-au marcat atât viața profesională, cât și cea personală.

Așadar, din 3 septembrie, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” va fi difuzată în fiecare zi de sâmbătă. Odată cu această modificare a grilei de weekend Kanal D, „Se strigă darul!”, emisiunea prezentată de Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban, va fi difuzată duminica, de la 22:30.

Dan Negru, o nouă emisiune la Kanal D, începând de sâmbătă

Tot sâmbătă, de la ora 20:00, Kanal D va difuza în premieră noua emisiune a lui Dan Negru – „Tu urmezi”. Prezentatorul va avea un invitat de seama în prima ediție. Marea actriță de film și teatru Maia Morgenstern va fi prezentă în platoul emisiunii.

Ea a mărturisit că o leagă o prietenie de foarte mulți ani cu amfitrionul emisiunii și consideră că demersul acestuia în realizarea emisiunilor de cultură generală este unul „necesar”.

“Suntem prieteni, colaboratori de-o viață. Ne ascultăm unul pe celălalt. Avem lucruri să ne spunem. (…) Am venit cu mare emoție, curiozitate la emisiune. E formidabil că oamenii au curaj să participe …”,  a spus marea actrița.

Participanții stau la coadă și ajung rând pe rând în fața lui Dan Negru, care le va adresa patru întrebări. Concurenții vor trebui să răspundă corect la minim trei dintre ele pentru a putea alege premiile ascunse în interiorul unor cilindri. Sumele puse la bătaie sunt cuprinse între 5.000 de lei și 150.000 de lei. În plus, concurenții vor putea câștiga jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei.

În show își vor face apariția o serie de personaje ce reprezintă domenii diferite din care vor fi adresate întrebările. Piaza Rea și Zâna Bună au două roluri bine definite în economia show-ului. Dacă Piaza Rea îți poate da peste cap planurile și îți poate spulbera câștigurile acumulate, Zana Bună te poate ajuta să îți suplimentezi câștigurile cu o întrebare, fără riscul de a pierde ceva.

6.9 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.