Secretul hotelierilor care oferă servicii all-inclusive. Ce fac toți clienții după trei zile, de fapt. Așa câștigă mai mulți bani

Strategia pe care o adoptă marii hotelieri
Secretul hotelierilor care oferă servicii all-inclusive. Ce fac toți clienții după trei zile, de fapt. Așa câștigă mai mulți bani

Nu doar marii retaileri folosesc diferite strategii pentru a-i face pe clienți să petreacă mai mult timp în magazinele lor și să cheltuiască mai mulți bani, ci și marii hotelieri. Aceștia au propriile lor tehnici pentru a atrage oameni. Iată secretul celor care oferă servicii all-inclusive. Cu siguranță nu știai asta!

Trucul la care apelează marii hotelieri. Așa fac bani cu all inclusive

Atunci când ești în căutarea unui hotel pentru a te bucura de vacanța mult visată, poți observa că multe unități de cazare folosesc bufetul gratuit ca o atracție, fie că este vorba de micul dejun, prânz, cină sau all inclusive.

Cu siguranţă te-ai întrebat măcar o dată dacă hotelierii chiar fac bani cu acest lucru, deoarece poți mânca fără limită. Ei bine, răspunsul este da. Se pare că ei se bazează pe un truc numit ”a treia zi”.

Acesta se referă la un model de comportament observat la clienți. În primele zile, aceștia au tendința de a mânca în exces, conduși de entuziasmul de a putea consuma toate alimentele care le sunt puse la dispoziție.

Însă, începând cu a treia zi, obiceiurile lor încep să se schimbe. Entuziasmul dispare treptat și încep să mănânce mai moderat. În plus, unii clienți aleg alimente mai sănătoase, cum ar fi salatele.

Iată și alte trucuri folosite de hotelieri

Dincolo de modelul comportamental al clienților, există alte trucuri folosite de majoritatea hotelierilor care oferă servicii all-inclusive. La fel ca în supermarketuri, totul este plasat strategic.

Cele mai ieftine feluri de mâncare sunt plasate în primul rând, deoarece clienții au tendința de a lua ceea ce le este cel mai aproape. În plus, hotelierii așează farfurii mai mici, astfel încât clienții să aibă senzația că li s-a servit o porție mare. De asemenea, folosesc tacâmuri de servire mai mari pentru diferite alimente.

Citește și La ce folosește, de fapt, pătura mică pusă pe patul din camera de hotel. Rolul nebănuit, puțini s-ar fi gândit la asta!

La ce trebuie să fii atent atunci când rezervi o cameră de hotel

Mircea Spătar, managerul unei agenţii de turism, a oferit câteva sfaturi românilor pasionaţi de vacanţe şi călătorii. Iată la ce trebuie să fie atenți aceștia atunci când își rezervă camera la hotel.

”Există trei mari aspecte de care trebuie să ţina cont turiştii atunci când aleg un hotel şi un anumit tip de cameră. Trebuie să fie foarte atenţi la denumirea camerei, de multe ori veţi vedea în cadrul aceluiaşi hotel o ofertă pentru o camera la 100 lei şi tot pe aceeaşi perioadă o ofertă la 80 lei.

De multe ori la camerele puţin mai ieftine, denumite şi economy, există anumite inconveniente la care poate nu suntem destul de atenţi la rezervare, urmărind mereu cel mai mic preţ.

Camerele economy pot fi fără balcon, amplasate lângă bucătărie, vedere spre un perete al altei clădiri. De multe ori nici agenţiile de turism nu specifică aceste detalii în bătălia pentru cel mai mic preţ, de aceea sfătuiesc clienţii să întrebe ce tip de cameră cumpără.”, a declarat specialistul pentru Adevărul.

”Mai sunt camerele cu vedere la gradină sau piscină sau mare dacă este un hotel de litoral, aici iar vom avea tarife diferenţiate în functie de amplasament însă aceleaşi facilităţi în toate camerele.

Camerele junior suite sau family sunt un tip special de camere, mai mari decât cele standard pentru cei care doresc un confort sporit, aceasta fiind varianta optimă.

De asemenea diverse site-uri printre care şi booking.com scriu cu caractere mult mai mici pe anumite destinaţii o multime de taxe neincluse în tarif, aşadar la compararea ofertelor între diverse site-uri şi agenţii să fiţi atenţi mereu dacă au incluse taxe şi ce taxe nu sunt incluse”, a mai precizat acesta pentru aceeași sursă.

Citește și Amestecul secret pe care hotelurile îl folosesc la curățarea podelei. Așa faci curat în toată casa!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *