Seriale turcești pe care le poți urmări în 2023. Ce să vezi în timpul liber, producții cu un succes răsunător

Serialele turcești au devenit de-a lungul timpului extrem de populare și apreciate de români. Iată mai jos o listă pe care nimeni nu trebuie să o ignore.
Seriale turcești pe care le poți urmări în 2023. Ce să vezi în timpul liber, producții cu un succes răsunător

În ultimii ani, serialele turcești au făcut furori în România, fiind unele dintre cele mai urmărite și înregistrând audiențe spectaculoase. Așa cum era de așteptat, există câteva recomandări de seriale în care veți descoperi povești interesante de viață. Astfel că, pentru iubitorii acestui gen, iată seriale turcești pe care să le poți urmări în 2023.

Seriale turcești pe care le poți urmări în 2023. Cele mai populare producții

Serialele turcești au devenit de-a lungul timpului extrem de populare și apreciate de români. Iată mai jos o listă pe care nimeni nu trebuie să o ignore.

 „Dulce-amărui”

Serialul ”Dulce-amărui” a apărut în anul 2017, avându-i protagoniști pe Can Yaman, un fel de Domnul Comedie Romantică în Turcia, și Özge Gürel în rolurile principale.

Dragostea plutește în aer- (Sen Çal Kapımı)

Filmul a fost lansat în anul 2020 și s-a terminat în 2021, fiind vândut în peste 80 de țări. Mai mult decât atât, actorii din rolurile principale, Hande Erçel și Kerem Bürsin, s-au cuplat în perioada filmărilor, însă între timp au hotărât să se separe.

Seriale turcești pe care le poți urmări în 2023
Seriale turcești pe care le poți urmări în 2023

Căsătorie cu bucluc – (Afili Aşk)
Un tânăr bogat, amator de petreceri, și o fată cuminte și liniștită, care este nerăbdătoare să plece de acasă, fac o nuntă de fațadă. Aranjamentul îi ajută pe Kerem (Çağlar Ertuğrul) și pe Ayşe (Burcu Özberk) să scape de presiunea familiilor lor. Totul ia o întorsătură neașteptată.

Seriale turcești pe care le poți urmări în 2023. Rămâi lângă mine- Her Yerde Sen

Protagoniștii acestei povești sunt Furkan Andıç („Meryem”) și Aybüke Pusat („Bahar: Viață furată”).. După ani de zile în care a hotărât să studieze în Japonia, un tânăr arhitect revine acasă în orașul natal, în Turcia, și ajunge să cumpere o firmă mică, în prag de faliment, pentru a avea propria afacere.

Povestea

Bărbatul este un afacerist greu de suportat, însă obsedat de curățenie, care obișnuiește să concedieze constant bucătarii care vin să-i gătească. Ea are studii în ceea ce privește gastronomia.

Dl. Greșeală – (Bay Yanlış)

Serialul a fost, în anul 2020, primul serial făcut de Can Yaman, după serialul-fenomen „Vis de iubire”.

Producătorii au repetat perechea principală din serialul „Dulce-amărui”, făcut cu trei ani înainte. În serialul “Dl Greșeală”, Ezgi se confruntă o perioadă extrem de grea. Aceasta s-a separat de iubitul și și-a pierdut și locul de muncă.

Legea familiei

În serial joacă actori celebri precum Aras Bulut Iynemli, Riza Kocaoglu, Cem Uslu și Ertugrul Aytaç Usun. Acțiunea se învârte în jurul unei familii de mafioți Koçovars. Atunci când clanul aproape pierde controlul asupra cartierului pe care îl dețin, fiul cel mic trebuie să se întoarcă înapoi acasă. Aici ajunge să nu mai aibă cale de scăpare.

Dragoste infinită

Dragoste infinită (Kara Sevda) este un serial turcesc dramatic, difuzat în două sezoane. Acesta descrie povestea unui tânăr pe nume Kemal, care este inginer miner, interpretat de Burak Özçivit și a frumoasei Nihan, a căror poveste de iubire a fascinat publicul din Turcia, și nu numai. Viața lui Kemal se schimbă radical din momentul în care se confruntă cu un dezastru la mină.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
7.9 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.