Sfatul neașteptat pe care l-a primit Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu. ”M-a iubit” VIDEO EXCLUSIV

Nuami Dinescu: ”Noi, femeile, suntem mai rele un pic”

Nuami Dinescu a revenit pe micile ecrane cu un rol secundar în serialul ”Camera 609”, difuzat în fiecare vineri pe Antena 1, rol mic, însă de impact. Pe îndrăgita actriță o fascinează personajul ei, mai ales că interpretează o tipologie care se regăsește în majoritatea oamenilor, însă puțini sunt aceia care și-o asumă. Nuami Dinescu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că până și celebra scriitoare Ileana Vulpescu recunoștea că are această latură.

Nuami Dinescu, despre rolul ei din serialul ”Camera 609”

În serialul de televiziune ”Camera 609”, Nuami Dinescu intepretează o femeie căreia îi place să ducă vorba, să povestească tot ce aude în casa șefilor săi și să facă și profit din asta.

”Eu sunt cea mai tare. Nu sunt chiar cu lux și cu opulență, dar îți explic de ce. Pentru că eu sunt din categoria care trage cu urechea și se duce și zice mai departe. Pe bani. Banii vin pe aplicație. Îmi place foarte mult rolul și îți zic și de ce. Cele mai mișto roluri sunt alea în care nu ai cine știe ce acțiune, că faci cam ce vrei tu și faza cea mai mișto la ”Camera 609” este că oamenii ăștia chiar te lasă. De exemplu sunt momente în care mie îmi vine să zic: ”Doamne, cu ce neam de traistă și-a găsit și băiatul ăsta” și mi-a ieșit, și era Ruxandra (nr. Ruxandra Ion producătorul serialului) la repetiție și am întrebat-o dacă pot să zic asta și mi-a zis că bineînțeles că pot”, ne-a povestit Nuami Dinescu despre personajul ei, completând că deși se numără printre acei actori din vechea gardă cărora le place să nu intervină pe textul primit de la scenariști și să asculte sfaturile regizorilor, de această dată îi place și are libertatea să-și pună amprenta.

”Eu sunt dintre actorii ăia bătrâni care se ține de text, dacă așa a scris scenaristul nu mai trag eu de el să fac două pagini în plus. Dar câteodată îți vine să zici. Iar regizorul, Federico, este foarte drăguț. Este atât de politicos și când se înfurie vorbește românește, dar cu accent de italian. Dar mă lasă să fac și lucruri neprevăzute în scenariu. Câteodată este mai bine să nu ai prea mult text, dar să îți dea libertatea”.

”Am avut bucuria să o cunosc pe Ileana Vulpescu”

Pentru acest rol nu a avut nevoie de niciun fel de documentare pentru că, după cum recunoaște, în fiecare om există acea latură cârcotașă, care iese de multe ori la iveală. Cine nu recunoaște că bârfește din când în când cu prietenii sau familia nu își asumă pe deplin toate acțiunile. Dovadă că până și una dintre cele mai cunoscute romanciere din România, Ileana Vulpescu, mărturisea că bârfa nu este neapărat un lucru rău.

”Normal că există în fiecare dintre noi o cârcotașă. Ce îți închipui? Iubita mea. Eu am avut bucuria să o cunosc pe Ileana Vulpescu. Am fost la ea în casă, m-a iubit, îmi spunea că se uită la emisiunea mea pe vremea când aveam eu emisiune la TVR. Mi-a căzut fața. Deci doamna Ileana Vulpescu a zis așa: ”draga mea, bârfa este un exercițiu al limbii”. Toți bârfim. Mai ales bărbații”, ne-a mai povestit Nuami Dinescu, completând însă că uneori bârfa atinge un alt nivel și ajunge să facă rău persoanelor din discuție.

Citește și: Sacrificiul pe care îl face Magda Catone pentru filmările de la ”Camera 609”. ”În fiecare zi începem prin această redecorare” VIDEO EXCLUSIV

”Noi, femeile suntem mai rele un pic. Suntem mai rele, pentru că suntem mai viscerale și pentru că este o doză de invidie între noi. Și știu povești cu actrițe, care nu sunt de la noi, care sunt talentate, foarte bune, dar când au văzut o colegă cu un rol mai mic că proba o rochie roșie, că așa era personajul. Au turbat că de ce aia are rochia aia roșie atât de frumoasă. Sigur că există în noi doza asta de răutate, dar să știi că ar fi plictisitor dacă din când în când nu ne-ar scăpa câte o bârfă”.

Sfatul neașteptat pe care l-a primit Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu
Nuami Dinescu și Matei Negrescu, colegul său din serialul „Camera 609”

”Mama mă bârfea cu una dintre surorile mele”

De aceea nu se supără niciodată când aude că cineva a spus ceva despre ea, chiar dacă este și un lucru negativ. Nuami Dinescu nu s-a supărat nici măcar atunci când a auzit că mama ei s-a plâns la una dintre surorile ei în loc să-i spună direct ce o deranjează.

Citește și: Ce a refuzat Mihai Călin să facă în timpul filmărilor pentru ”Camera 609”: “Pe mine mă deranjează” VIDEO EXCLUSIV

”Mama mă bârfea cu una dintre surorile mele. I-am zis eu să facă ceva, să caute în Biblie ceva când avea de făcut curățenie în casă și s-a supărat. Le-a sunat pe cele trei surori ale mele și m-a pârât la ele, că ce i-am făcut. Și asta este tot un fel de bârfă că nu am făcut nimic”, a mai povestit amuzată Nuami Dinescu pentru EGO.ro, sublinind încă o dată faptul că bârfa rămâne o vorbă aruncată în vânt atâta timp cât nu are intenția de a face rău cuiva.

”Dincolo de orice glumă. Atâta vreme cât bârfa mea nu face rău, nu spui lucruri care pot avea consecințe, e ok. Dar așa că mai cârcotim de cum este una alta îmbrăcată…”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Concurentul care a lăsat fără replică juriul de la Românii au talent. Micul Einstein i-a...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
România, lovită de ciclonul devastator din Italia! Cod roșu de fenomene extreme
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop săptămânal 20-26 Mai 2024. Dragoste, Sănătate și Bani
Horoscop Iunie 2024: Surprize pentru bani, sănătate și dragoste
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *