Shakira rupe tăcerea. Ce spune despre noul iubit. Artista și-a dorit ca fanii să afle direct de la ea

Shakira: „Mă dedic în totalitate...”

Scris de: Daoud Andra

06 Dec. 2022

La câteva luni de când s-a despărțit de Gerard Pique, Shakira vorbește, pentru prima dată, despre o nouă relație. Artista a fost surprinsă recent în ipostaze tandre alături de un bărbat cu mult mai tânăr decât ea și, după numeroase speculații, a decis să facă lumină în ceea ce privește un nou partener.

Ce spune Shakira despre bărbatul cu care s-a afișat recent

Shakira a trecut printr-o despărțire dureroasă anul acesta. Ea și Gerard Pique au pus punct unei relații de peste 10 ani. Dacă fotbalistul și-a găsit rapid alinarea în brațele altei femei și nu s-a ferit să se afișeze cu noua iubită, Shakira a preferat să stea singură o perioadă după despărțire. Lucrurile par să se fi schimbat și pentru ea, iar paparazzii au surprins-o recent alături de un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Citește și: De ce a lăsat-o Pique pe Shakira, de fapt. Prietena actualei iubite a fotbalistului a făcut dezvăluirea

Cântăreața de origine columbiană a apărut în ipostaze tandre alături de Goreka Ezkurdia, un instructor de surf. Imaginile au dat naștere imediat la zvonuri cum că el ar fi noul iubit al Shakirei. Cântăreței nu i-au picat prea bine aceste zvonuri și a decis să facă lumină în acest caz. Ea a transmis un mesaj, prin intermediul unui comunicat, pentru a clarifica lucrurile.

„Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile. Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor.”, a transmis Shakira în mesajul publicat de presa internațională.

Shakira rupe tacerea Ce spune despre noul iubit
Shakira alături de surferul despre care s-a spus că ar fi iubitul ei

Shakira s-a refugiat în muzică după despărțire

Perioada dureroasă prin care a trecut Shakira în ultimele luni are ecou în muzică. Artista s-a inspirat din tot ce a trăit recent și a lansat o melodie al cărei mesaj i-a pus pe gânduri pe fani. Mulți au spus că versurile vorbesc despre despărțirea ei de Pique.

„Tu îți vezi de treaba ta și eu de a mea/ Am fost complici la egoism/ Ai uitat ce am fost cândva/ Și cel mai bun lucru e că nu a fost vina ta, nici a mea/ De vină a fost monotonia.

Nu am spus niciodată nimic, deși mă durea/ Știam că la asta se va ajunge/ Dintr-o dată nu mai erai același/ M-ai părăsit din cauza narcisismului tău/ Ai uitat ce am fost cândva.

Tu cu atitudinea ta distantă care mă umplea de îngrijorare/ Nu dădeai nici măcar jumătate, dar știu că eu am dat întotdeauna mai mult decât tine.

Această iubire nu a murit, dar este delirantă deja/ Din ce a fost nu mai există nimic/ Îți spun sincer, mai bine că s-a terminat acum/ Te iubesc, dar pe mine mă iubesc mai mult”, sunt versurile din piesa „Monotonia”, lansată în urmă cu câteva săptămâni de Shakira.

Citește și: De ce a plâns Pique la cea mai recentă întâlnire cu Shakira. Nu s-a mai putut stăpâni, s-a prăbușit emoțional

De altfel, cântăreața a recunoscut, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, că tot ce a trăit în ultima perioadă a inspirat-o pe plan muzical.

„Nu pot să spun decât că, fie că sunt conștientă sau nu, orice simt sau orice lucru prin care trec se reflectă în versurile mele și în videoclipurile pe care le filmez. Când se potrivesc ca o mănușă, se potrivesc ca o mănușă. Cum am mai spus, muzica este calea mea.”, a explicat Shakira în interviu pentru revista Elle.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *