Simona Halep, anunțul mult așteptat la 8 luni de la căsătoria cu Toni Iuruc: „A schimbat totul în viața mea”

Cum s-a schimbat viața Simonei Halep după ce s-a căsătorit cu Toni Iuruc
Simona Halep, anunțul mult așteptat la 8 luni de la căsătoria cu Toni Iuruc: „A schimbat totul în viața mea”

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în urmă cu aproximativ opt luni. Sportiva mărturisește cum este relația dintre ei, când își doresc să devină părinți, dar și cum i-a schimbat soțul ei viața.

Simona Halep, despre Toni Iuruc: “A schimbat totul în viața mea, să plec de acasă”

Simona Halep a dezvăluit că Toni a reușit să-i schimbe complet viața, susținând-o să își continue cariera în tenis și să meargă la academia lui Patrick Mouratoglou.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – academia lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea, să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente”, a spus sportiva.

Simona Halep: “Ne potrivim perfect”

Simona Halep spune că ea și Toni Iuruc se potrivesc perfect și, datorită faptului că el este mai în vârstă, îi înțelege sportivei toate toanele. Soțul sportivei merge în weekend la ea, lucru pe care ea îl consideră un ajutor în continuarea pasiunii sale: tenisul.

„Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, a declarat Simona Halep pentru tennismajors.com.

Când își doresc Simona Halep și Toni Iuruc să devină părinți

Simona Halep (30 de ani și 21 WTA) spune că se va mai concentra o perioadă pe carieră: “plăcere la care nu vreau să renunță”, apoi i-ar plăcea să aibă copii.

„Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin. Am această plăcere, tenisul, la care nu vreau să renunț”, a mai mărturisit Simona Halep.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.1 186 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Marin Cristea

    Sărmana naivă. Pe fața ăluia scrie „adulter”, mai mult ca sigur având amanta încă dinainte de căsătorie. E normal sa o împingă sa plece de acasă. Și să mai producă și mulți bani, pe deasupra. Ar fi bine sa nu fie adevărat, dar..

  • Gabriella

    DESTUL DE RAU CA ROMANIA NU OBSERVA CA UKRAINA NU ARE O ATITUDINE CORECTA CU ROMANIA….AM UITAT TOATA ACTIUNEA UKRAINEI IMPOTRIVA ROMANIEI…TREZITI-VA ROMANILOR PT.CA UKRAINA NU A IUBIT NICIODATA ROMANIA SI NU ESTE UN BUN VECIN !!!

  • Ioana melcea

    O iubesc pe Simona necondiționat și tot ce o face fericită este bine venit și meritat pentru ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *