Simona Halep și Toni Iuruc aveau stabilită nunta pe 13 noiembrie. Ce spun reprezentanții localului, după ce a fost confirmată despărțirea

Noi detalii despre situația dintre cei doi
Simona Halep și Toni Iuruc aveau stabilită nunta pe 13 noiembrie. Ce spun reprezentanții localului, după ce a fost confirmată despărțirea

Simona Halep și Toni Iuruc aveau stabilită nunta pe 13 noiembrie, dată la care era programată atât cununia religioasă, cât și petrecerea. Ambele evenimente ar fi trebuit să aibă loc la Sinaia. Ce spun reprezentanții Cazinoului Sinaia, acolo unde era programată petrecerea, după ce au aflat veseta despărțirii celor doi.

Simona Halep și Toni Iuruc aveau stabilită nunta pe 13 noiembrie. Reacția reprezentanților localului

Pe 13 noiembrie era anunțată nunta anului în România. Simona Halep și Toni Iuruc ar fi trebuit să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, iar petrecerea dedicată acestui eveniment ar fi trebuit să se țină într-un loc exclusivist, la Cazinoul din Sinaia.

300 de invitați, aleși pe sprânceană de Simona Halep și Toni Iuruc, ar fi trebuit să le fie alături celor doi în ziua cea mare. Însă vestea divorțului a căzut ca un trăsnet asupra cunoscuților cuplului. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznodământ al relației lor.

Inclsuiv reprezintanții localului au rămas uimiți de o asemenea veste, cu atât mai mult cu cât evenimentul, spun ei, nu a fost anulat și este în continuare programat la data stabilită.

„Am citit și eu în presă ultimele informații, dar noi nu avem nicio noutate referitoare la vreo modificare. Mai exact, din punctul nostru de vedere, nunta va avea loc la data hotărâtă de cei doi miri. Adică nimeni nu ne-a contactat să anulăm evenimentul programat cu mult timp în urmă”, a declarat unul dintre angajații restaurantului în care este programată petrecerea, pentru Playsport.

În plus, conform sursei citate, nici reprezentanții bisericii unde ar fi trebuit ca ce doi parteneri să își unească destinele nu au fost înștiințați de anularea căsătoriei.

„Nu știm nimic. Nu ne-a anunțat nimeni de vreo schimbare. Atât vă putem spune”, a spus unul dintre reprezentanții BOR.

Simona Halep și Toni Iuruc aveau stabilită nunta pe 13 noiembrie
Simona Halep și Toni Iuruc aveau stabilită nunta pe 13 noiembrie

Toni Iuruc a confirmat divorțul

Ceea ce inițial părea un zvon nefondat, a fost confirmat în scurt timp chiar de către soțul Simonei Halep. Toni Iuruc a declarat miercuri seara pentru Fanatik că el și Simona Halep vor merge pe drumuri separate și că de restul detaliilor se vor ocaupa de acum avocații.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a mărturisit Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de mai bine de trei ani. Au apărut pentru prima oară ca un cuplu în public după ce sportiva a câștigat turneul de la Wimbledon, în 2019.

Păreau că sunt fericiți unul cu celalălalt, iar pe 15 septembrie 2021 au spus da în fața ofițerului stării civile. A urmat o petrecere grandioasă la un local exclusivist din Mamaia, la care au participat aproximativ 300 de persoane. Printre cei prezenți s-au numărat și legende ale sportului românesc, precum Gică Hagi, Gică Popescu și Ilie Năstase.

Citește și: „Înțelegerea secretă pe care și-au făcut-o Simona Halep și Toni Iuruc, la începutul relației. Asta schimbă mult situația

7.7 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.