Singurele momente în care Andreea Esca spune „te iubesc”: „Nu ca un automatism”. În ce alte activități este implicată vedeta, pe lângă jobul de la Pro TV VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre proiectele sale

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute persoane din țară, aflându-se la cârma știrilor Pro TV de foarte mulți ani. Încă de când a intrat pentru prima oară în casele românilor, aceasta a captat atenția tuturor. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre momentele în care apare pe micile ecrane, punctând că s-a obișnuit să nu aibă diacritice pe prompter.

Andreea Esca, despre profesia sa

Andreea Esca se bucură de o carieră îndelungată la Pro TV. Vedeta de televiziune ne-a mărturisit că niciodată nu a fost atentă la bâlbe, mai ales că este normal ca oamenii să se încurce, știrile fiind în direct. Mai mult, ea a punctat că nu se folosește de diacritice atunci când citește de pe prompter:

“Nu cred că am fost atentă niciodată la acest lucru! (n.r. la bâlbe) Sunt atentă la ce am de zis în momentul respectiv și nu mă gândesc că ar putea să se întâmple așa ceva! Pur și simplu cred că este ceva normal! Este posibil să se întâmple așa ceva și când vorbesc cu tine sau pe stradă.

Nu mi se pare nimic în neregulă! Se vede că este în direct și nu este o înregistrare pe care o faci de 1000 de ori până iese perfect! Nu am diacritice! (n.r. pe prompter) Pe vremea când am început eu să scriu în calculator și să existe prompter nu erau diacritice și m-am învățat așa!”

Cât de des spune “te iubesc”

Andreea Esca a purtat un tricou pe care scria “te iubesc” la evenimentul de lansare al noului număr Alist. Astfel, prezentatoarea de știri ne-a mărturisit că spune respectivele cuvinte doar atunci când trebuie și este important, lucru valabil și pentru copiii săi, Aris și Alexia:

“Nu spun foarte des, dar spun atunci când trebuie să spun! (n.r. te iubesc) Nu pot să îmi aduc aminte, totuși, sunt 25 de ani! Nu mai știu! (n.r. cine a zis primul te iubesc dintre ea și soțul ei) Cred că și ei spun, dar nu ca un automatism: “La revedere, te iubesc!”. (n.r. Alexia și Aris Eram) Tot așa, zic în momentul în care chiar este ceva important!”

Citește și: Motivul pentru care Andreea Esca nu s-a pensat niciodată. Persoana de la care a primit acest sfat: „Îmi spunea tot timpul” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre proiectele sale

Andreea Esca se bucură de numeroase proiecte, însă recunoaște că acestea sunt hobby-uri care se învârt în jurul profesiei sale de jurnalist de televiziune. Când vine vorba despre viața profesională, știrile Pro TV sunt pe primul loc:

“Profesia mea este de jurnalist de televiziune, astfel încât toate celelalte se învârt ca niște hobby-uri în jurul știrilor Pro TV! Restul sunt niște hobby-uri, faptul că împreună cu echipa Alist realizez acest site și această revistă, faptul că într-o zi, pur și simplu dintr-o glumă, am început să pun muzică cu Otravă sau am acest proiect “te iubesc” pe care l-am făcut în colaborare cu Dana Păun. Toate sunt hobby-uri în jurul profesiei mele!”

Citește și: Alexia Eram explică de ce nu plănuiește nunta cu Mario Fresh. “Suntem împreună de când eram foarte mici”. Ce sensibilitate a moștenit de la Andreea Esca VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Oana Radu a trăit un calvar lângă fostul soț! Ce i-ar fi făcut Cătălin Dobrescu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Sfatul zilei 28 Aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiţi să treacă peste toate temerile lor, Fecioarele...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *