Soacra mea se poartă urât cu mine. Nu m-a vrut niciodată, dar de când a apărut copilul parcă a luat-o razna

Am nevoie de un sfat
Soacra mea se poartă urât cu mine. Nu m-a vrut niciodată, dar de când a apărut copilul parcă a luat-o razna

Soacra mea este tare rea! Practic, îmi mănâncă ficații de când soțul mi-a făcut cunoștință cu ea. Orice aș spune sau aș face, mereu are ceva de comentat. De fiecare dată am încercat să las de la mine, să mă încurajez singură că poate se schimbă dacă ajunge să vadă că nu-i doresc răul deloc, așa cum a ajuns să mă vorbească pe la spate.

Soacra mea nu mă acceptă deloc

Eu și soțul ne-am cunoscut în facultate și, în ciuda lipsurilor, am decis să formăm o familie. Chiar dacă m-a atenționat că mama lui este o persoană dificilă, nu mi-am închipuit câtă răutate zace în ea.

Atunci când mergem în vizită la părinții lui, încerc să mă fac plăcută așa cum știu eu mai bine. Nu m-am dus niciodată cu mâna goală la soacra mea, ci mereu i-am oferit fructe, prăjituri, pentru că știu că-i plac. Însă, chiar și așa, mă privește cu dușmănie. Mă acuză că i-am furat iubirea fiului ei, că s-a schimbat de când este cu mine și a apărut copilul nostru, plus tot felul de bazaconii pe care nu le mai suport. Mă face să mă simt ultimul om în fața ei! Niciodată nu am ridicat tonul la mama soacră.

Nu înțeleg ce are cu mine

La început, puteam să trec mai ușor cu vederea criticile ei, dar acum mi-au ajuns. Nu înțeleg cum trebuie să fie o noră care să-i placă. Băiatul ei a fost mereu îngrijit de către mine, m-am asigurat că are zilnic mâncare caldă și, cu toate astea, soacra mea nu mă acceptă. Mai bine zis, nu m-a acceptat niciodată! Uneori, mă aduce în pragul nebuniei. Prietenele mele m-au sfătuit să apelez la ajutorul unui psiholog, dar parcă nu m-aș duce să-i spun secretul meu.

Am stat de vorbă cu soțul meu despre acest calvar și tot timpul îi ia apărarea. Ba că este bolnavă și bătrână, ba că nu trebuie să bag în seamă tot ce spune, însă pe mine mă supără foarte tare situația asta. Chiar i-am propus să plecăm în altă țară, ca să nu o mai văd! Dar refuză de fiecare dată, motivând că în România are totul. Cu mine cum rămâne…? Cât să mai suport? Am și eu dreptul la liniște și fericire. Nu știu cât o să mai pot duce tot acest calvar. Cel mai tare mi-e teamă că vom ajunge la divorț din cauza ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *