Sonia Argint, fosta “cumnată” a Andreei Bălan, l-a dat în judecată pe tatăl copiilor ei: “Unele lucruri se reglează în instanță“. Pentru ce se luptă la 4 ani de la divorț

Iată motivul pentru care prezentatoarea TV i-a deschis proces în instanță lui Horațiu Ionescu!

Sonia Argint nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute moderatoare de la noi din țară. Ea are o carieră impresionantă în televiziune. Însă, pe plan sentimental, vedeta nu a avut parte de acelaşi noroc. În urmă cu patru ani de zile, ea a divorțat de Horațiu Ionescu, bărbat care i-a fost soț timp de 15 ani. Acum, vedeta a hotărât să-l dea în judecată pe tatăl copiilor ei! Iată motivul!

Motivul pentru care Sonia Argint l-a dat în judecată pe fostul soț

După un mariaj lung, ce a durat nu mai puțin de 15 ani, Sonia Argint a decis să divorțeze de Horațiu Ionescu. Cei doi s-au separat în anul 2020, dar încă mai păstrează legătura datorită celor doi copii pe care îi au împreună.

Nu de puține ori, jurnalista a mărturisit că are o relație bună cu fostul ei partener de viață. De asemenea, ea a spus că îl respectă pe Horațiu Ionescu și că nu-l va vorbi niciodată de rău, fiindcă el este omul cu care și-a petrecut toată viața de adult.

”Niciodată nu o să-l vorbesc de rău pe tatăl copiilor mei și pe omul cu care mi-am petrecut toată viața mea de adult.

Relația dintre noi este civilizată și atât”, a declarat sora lui Tiberiu Argint, potrivit Cancan.

”Asta este ceea ce o mamă responsabilă face pentru a-și proteja copiii”

Totuși, de curând, între cei doi foști soți ar fi apărut ceva neînțelegeri, fiindcă Sonia Argint a decis să-l dea în judecată pe Horațiu Ionescu. Procesul pe care vedeta l-a deschis împotriva bărbatului are ca obiect ”pensie întreținere”.

Astfel, se poate trage concluzia că fostul partener al Soniei Argint nu și-ar fi îndeplinit obligațiile față de cei doi băieți, Marc și Eric. Întrebată despre proces, moderatoarea a declarat pentru aceeași sursă:

”Vreau să țin viața mea privată departe de public pentru că eu consider că asta este ceea ce o mamă responsabilă face pentru a-și proteja copiii. Și de această dată, poziția mea rămâne neschimbată. Copiii trebuie să îl vadă pe tatăl lor ca pe tatăl lor, asta este tot. (…)

Este tatăl lor, îi iubește tare pe copiii lui, dar unele lucruri se reglează în instanță într-un mod absolut normal. Nu este nimic din ce nu se practică între doi oameni care au încheiat o căsnicie.”

Citește și Numele inedit pe care Laurențiu Reghecampf l-a ales pentru cel de-al patrulea copil. E rar întâlnit, cum îl cheamă pe fiul cel mic al antrenorului!

Cu cine se iubește vedeta acum

După ce a divorțat de Horațiu Ionescu, Sonia Argint și-a refăcut viața alături de antreprenorul Daniel Pintilie, care se pare că i-a adus liniștea și fericirea.

 ”Sunt bine, lucrez, îmi văd de viață și de copii. Mă străduiesc să le îmbin pe toate”, a mai adăugat fosta ”cumnată” a Andreei Bălan.

Citește și Andreea Bălan a anunțat data marelui eveniment. I se împlinește în sfârșit dorința, va avea loc anul acesta. Fanii sunt în extaz!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *