Soția fotbalistului Gabi Enache a fost colegă de platou cu celebrul actor Nicolas Cage. Lena Enache, de la film, la frământat cozonaci pe tocuri de 12 centimetri VIDEO EXCLUSIV

”Cred că mă caracterizează feminitatea”

Lena Enache, partenera de viață a fotbalistului Gabi Enache, este cunoscută și prin prisma afacerii sale cu prăjituri, în mod special pentru cozonacii despre care toți cei care i-au încercat spun că sunt delicioși. Ceea ce nu știe însă multă lume, nici măcar prietenele apropiate, este că tânăra a fost colegă de platou cu celebrul actor Nicolas Cage. Lena Enache a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu a terminat cu actoria neapărat, însă în momentul de față prioritățile ei sunt altele.

”Este al treilea copil nu vrea să las pe nimeni să-l atingă”

În urmă cu aproape 13 ani, Lena Enache debuta în actorie într-un film extrem de cunoscut publicului larg, ”Ghost Rider”. De atunci a mai încercat să cocheteze cu domeniul artistic, însă a decis să pună artă în cozonacii pe care îi pregătește singură, după o rețetă proprie. Nu se laudă prea mult cu faptul că a fost actriță, dovadă că mulți prieteni nici nu au recunoscut-o în filmul cu pricina. Pe Lena Enache am întâlnit-o la lansarea unui parfum produs în România, în compania bunei sale prietene, Roxana Blagu. Cum a reacționat Roxana Blagu când a aflat de la EGO.ro detalii din trecutul Lenei Enache, dar și cum a decurs dialogul dintre ele, citiți în interviul de mai jos.

EGO.ro: Ce tot pregătiți voi împreună că vă tot vedem în diverse filmulețe prin social media? Vă relansați în muzică sau actorie, că Lena era în tinerețe actriță?

Roxana Blagu: Erai actriță?

Lena Enache: Tu chiar nu știai că am jucat în ”Ghost Rider”? Și mai zici că ești prietena mea. Bine.

Roxana Blagu: N-am știut.

Cum ți se pare asta? Că nu știa?

Roxana Blagu: Noroc cu tine că mai aflu și eu una alta despre ea.

Dar tu știai că ea a cântat?

Lena Enache: Ce crezi? Îmi plăcea de ea de atunci. Am zis de atunci că va trebui să fie prietena mea și uite că am ajuns prietene.

Roxana Blagu: De mine îți plăcea sau de Loredana?

Lena Enache: Sincer! Îmi plăceau blugii voștri.

Roxana Blagu: Deci nici nu mai știe care eram eu.

Lena Enache: E cum nu. Aia blondă (râde). Dar erați toate trei blonde, nu?

Citește și: Roxana Blagu, adevărul neștiut despre modelul blugilor decupați de pe vremea Trident. Cum o pot îmbogăți acum: ”Cu o forfecuță de unghii i-am tăiat” VIDEO EXCLUSIV

Ca să revenim la întrebarea mea, cântați sau vă faceți actrițe?În ce direcție vă duceți?

Roxana Blagu: Nici noi nu știm. Vedem pe parcurs.

Lena Enache: Ne distrăm. Este momentul nostru de eliberare, de mame fugite de acasă. Atunci suntem noi 100%. Atunci când pozăm sau facem clipurile noastre ne distrăm cel mai tare, este terapie pentru noi.

Roxana Blagu: Eu mai mult sunt cu indicațiile. Eu sunt regizorul.

Lena Enache: Noroc că nu se aude și că pune melodii pe fundal, că dacă s-ar auzi.

Mă speriasem. Credeam că vrei să o duci pe Roxana în zona ta de cozonaci, de dulciuri. Să ni-o strici!

Lena Enache: Chiar este o prietenă atât de bună încât de fiecare dată când îi spun că sunt în laborator și că nu mai pot, ea se oferă să vină să mă ajute.

Roxana Blagu: Nu mă lasă. Crede că vin să-i fur rețeta sau ceva.

Lena Enache: Păi normal că de asta.

Nu vrea să te pună la muncă mai ales că are volum mare de comenzi.

Roxana Blagu: Tot timpul eu sunt prima pe listă. Știe, nu trebuie să-i spun.

Lena Enache: Cu ea încep listele. Adică ea e cap de listă.

Ai început deja listele? Mai iei comenzi deși mai e ceva până la Paște?

Lena Enache: Încă nu am dat drumul comenzilor pentru Paște, urmează acum la sfârșitul lunii. Cine prinde, prinde, cine nu…

Roxana Blagu: Ea în două zile ocupă listele.

Lena Enache este lăudată că face cei mai savuroși cozonaci din oraș

Dar vrei doar tu să îi faci? Nu ai găsit personal sau nu vrei să dai rețeta cum glumea Roxana mai devreme?

Lena Enache: Cozofino pentru mine este al treilea copil. Nu vreau să las pe nimeni să-mi atingă ”copilașul” așa că sunt trup și suflet. Atunci când sunt în laborator sunt total diferită de ceea ce se vede pe rețelele de socializare. Sunt o altă Lena.

Roxana Blagu: Am fost eu un pic, într-o vizită, la ea. Era sexy Lena. Era mai sexy decât o vedeți voi. Nu există, oriunde ea trebuie să fie cățărată pe tocuri.

Lena Enache: Eu cred că mă caracterizează feminitatea. Nu este o chestie forțată, pur și simplu așa sunt eu. Nu știu să fiu altfel.

Citește și: Motivul pentru care Roxana Blagu nu-și mai duce fiul la grădiniță. Prin ce operație trebuie să treacă acesta: „M-au sfătuit medicii, vreo patru la număr” VIDEO EXCLUSIV

Vorbim cu tine, Lena, pentru că pe Roxana o știm cum este în relația cu fiul ei, Sasha. Ești mai relaxată acum la al doilea copil?

Lena Enache: Este mare diferență între fată și băiat și mi se pare mult mai greu a fi mamă de băiat. Cu Sofi nu am treabă. E mare, e cuminte. În schimb, Edan necesită foarte multă atenție, toată atenția și este un pic greuț.

Vezi, se poate și mai rău!

Roxana Blagu: Știi ce îmi zicea? Apropo de discuțiile noastre. Îmi zicea de dimineață Andrei că l-a lăsat la grădiniță și că au venit colegii lui și au dat noroc cu el, așa mai ca bărbații, iar Sasha al nostru este mai ”moale” și să am grijă cum îl învăț. Eu vreau să-l fac superstar.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *