Soția luptătorului Benny Adegbuyi nici nu concepe ca fiul lor să calce în ring. „Mi-a zis că așteaptă să mă las eu de sport de performanță pentru că ea nu mai rezistă” VIDEO EXCLUSIV

Benny Adegbuyi: „Am observat că este mult mai interesat de ceea ce fac eu”

Benny Adegbuyi este unul dintre cei mai titrați luptători de K1 din România, fiind sportivul care l-a învins pe celebrul Badr Hari. Chiar dacă are infinit mai puține înfrângeri decât victorii, Benny a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că soția lui se roagă zilnic ca el să se lase de acest sport, sau măcar să treacă doar la nivelul de antrenor.

Benny Adegbuyi, despre persoanele care l-au inspirat să se apuce de sport

Benny Adegbuyi este unul dintre cei mai bine cotați luptători români de kickboxing, fiind în permanență clasat în topul greilor din lume. Chiar dacă s-a apucat de acest sport destul de târziu, pe când avea 26 de ani, Benny a demonstrat că nu are limite și că poate deveni imediat campion. De aceea este un erou pentru mulți tineri aflați la început de drum în K1. La rândul lui, Benny mărturisește că de-a lungul timpului a încercat să se inspire de la oamenii din jurul lui sau de la sportivi care au făcut istorie.

Citește și: Cu ce se ocupă Ionuț Iftimoaie, după ce a renunțat la box. Concurentul de la Survivor nu o duce deloc rău: „Pot spune ca mi-am asigurat deja pensia”

„Sincer, nu știu dacă am avut un singur idol, adică o singură persoană, în schimb pot să zic că am avut mai mulți idoli. Am încercat întotdeauna să urmăresc și să mă inspir după cei mai buni. Că au fost în box, spre exemplu Mike Tyson sau Floyd Mayweather, sau din kickbox în perioada Peter Aerts sau Remy Bonjasky, am încercat întotdeauna să-mi caut oameni buni pe care să-i urmez și cărora să le urmez sfaturile, mod de viață, cam tot”, ne-a declarat campionul.

„Kickboxingul este un sport care disciplinează”

Așa cum era de așteptat, Benny nu este doar un idol pentru cei pasionați de sportul pe care acesta îl practică, ci și pentru fiul lui, Patrick. Deși soția lui a încercat să-l țină pe cel mic cât mai departe de ringul de box, în momentul de față Patrick pare că vrea să calce pe urmele tatălui său.

Citește și: Ce părere are Cătălin Moroșanu despre galele de lupte din ultima perioadă. ”Atât timp cât nu se încurajează violența în școli sau în alte zone este perfect” VIDEO EXCLUSIV

„La început am avut impresia că fiul meu o să o ia pe partea cu tehnologia, cu muzica, filmele și așa mai departe, dar în ultima vreme, de când a mai crescut, am observat că este mult mai interesat de ceea ce fac eu. E mult mai interesat de sport. Chiar m-a întrebat de ce a fost dopat ultimul meu adversar. A avut de făcut un proiect cu sportivi de top la școală și a întrebat profesoara dacă poate să-l pună și pe tati, ceea ce este bine, zic eu”, ne-a mai povestit sportivul.

În ciuda dorințelor Elenei, soția luptătorului, cel mic parcă este din ce în ce mai atras de acest sport și vrea să-l însoțească pe tatăl său la antrenamente. Chiar dacă are vârsta, și mai ales statura, necesară pentru a participa la competiții pentru copii, Elena face tot posibilul să-l facă să privească acest sport doar ca pe o pasiune.

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată fiica lui Leonard Doroftei, la 19 ani. Este de o frumusețe răpitoare. FOTO

„La antrenament vine pentru că e benefic să faci sport de perfomanță, dar și de plăcere. Kickboxing-ul este un sport care disciplinează, crează multe lucruri benefice organismului, de la motricitate și așa mai departe. Acum, până la a ajunge la profesie este mult. Soția mea abia așteaptă să mă las eu de sport de performanță, pentru că ea nu mai rezistă. Vedem ce va fi pe viitor pentru că este încă mic. KiNever say Never. Dacă va alege asta va trebui să-l suțin. Merg cu el înainte”, a mai completat Benny pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *