Soțul Adinei Halas, ”mină de aur” pentru vedetă: ”Să vă spun concret ce s-a întâmplat” VIDEO EXCLUSIV

Cum a simțit vedeta sprijinul din partea soțului ei

Scris de: Daoud Andra

13 Dec. 2023

Adina Halas este căsătorită de 13 ani cu Lucian Hugeanu și au împreună un băiețel. Fosta asistentă TV este invitata Danei Săvuică în emisiunea Ego Life, ediția de miercuri, 13 decembrie. În cadrul emisiunii, vedeta vorbește despre relația cu partenerul ei și despre provocările care pot apărea în viața de cuplu.

De ce spune Adina Halas că soțul ei este ”mină de aur”

Ediția de miercuri, 13 decembrie, a emisiunii Ego Life este una dedicată vieții de cuplu. Pe măsură ce trece timpul, multe persoane se confruntă cu diverse provocări plan personal și intim. Adina Halas și psihoterapeuta Oana Nicolau sunt invitatele Danei Săvuică în ediția a 88-a a emisiunii Ego Life și discută despre viața de familie.

Citește și: Ego Life, ediția a 88-a. Dana Săvuică, Adina Halas și psihologul Oana Nicolau discută despre viața de cuplu și intimitate: ”Asta este mare problemă a bărbaților”

Atunci când unul dintre membrii familiei este persoană publică, pot apărea anumite provocări în relație. Adina Halas spune că a avut noroc din acest punct de vedere, pentru că soțul ei a înțeles perfect ce presupune meseria ei și a susținut-o necondiționat. Mai mult, bărbatul a urmat un curs pentru a învăța să îi facă fotografii perfecte soției sale.

”Am simțit de la început că mă susține și am să vă dau un exemplu. Să vă spun concret ce s-a întâmplat și când m-am simțit susținută. La începutul relației, ca orice femeie eram: fă-mi și mie o poză, un filmuleț. Și îi tot spuneam că nu așa, că nu e bine, el a băgat la cap, că nu are nicio treabă cu media, vine din cu toul alt domeniu.

Citește și: Ce nu are voie să facă fiul Adinei Halas sub nicio formă la 11 ani: „I-a rămas chestia asta în minte și este disciplinat” VIDEO EXCLUSIV

Și într-o zi a venit și mi-a arătat un aparat (n.r. de fotografiat) foarte frumos și foarte performant pe care și-l achiziționase. Și mi-a zis că o să lipsească câteva ore sâmbătă de sâmbătă, pentru că s-a înscris la un curs de fotografie. Omul ăsta s-a înscris la un curs de fotografie numai pentru a-mi face mie poze, pentru a fi eu fericită și mulțumită.”, a povestit Adina Halas, în cadrul emisiunii.

Ego Life, ediția a 88-a. Dana Săvuică, Adina Halas și psihologul Oana Nicolau discută despre viața de cuplu și intimitate
Adina Halas vine miercuri la Ego Life

Soțul ei o ajută să arate bine pe social media

Adina Halas a punctat, în cadrul emisiunii Ego Life, că partenerul ei este cel care îi face pozele în prezent și o ajută să arate bine pe social media. Mai mult, lucreză împreună și la casa de producție pe care o are Adina Halas, chiar dacă soțul ei este specializat într-un cu totul alt domeniu și are altă meserie.

Citește și: Adina Halas, despre momentele în care își amenință soțul cu despărțirea: „Este o chestie la ordinea zilei”. Motivul surprinzător VIDEO EXCLUSIV

Fosta asistentă TV a mai povestit în cadrul emisiunii că și prietenele ei sunt extrem de încântate atunci când este și soțul ei prin preajmă și îl roagă să le facă și lor fotografii.

Despre acestea, dar și alte povești și subiecte interesante despre viața de cuplu, Dana Săvuică și invitatele ei discută în această seară, în cadrul emisiunii Ego Life. Aceasta se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *