Soțul meu e îndrăgostit de o angajată de la firma lui. Îi face toate poftele și încearcă vizibil să o cucerească

Mai nou am observat că o favorizează și la bani.
Soțul meu e îndrăgostit de o angajată de la firma lui. Îi face toate poftele și încearcă vizibil să o cucerească

Avem un mic atelier de croitorie, unde eu și soțul meu, amândoi croitori la bază, încercăm să ne câștigăm pâinea. Dar, pentru că astăzi este o meserie prea puțin căutată și atelierul nu mai făcea față, am decis ca eu să-l ajut doar din când în când și dintre cele zece fete care lucrau acolo, a păstrat doar două.

De o vreme lucrurile s-au schimbat mult în căsnicia noastră

Eu fac și contabilitate. Așa că mi-am luat mai multe firme și mă ocup mai mult cu asta. Dar, din când în când, mai vin la atelier. De o vreme însă lucrurile s-au schimbat acolo vizibil. Soțul meu e îndrăgostit de o angajată de la firma lui.

La început, când am văzut cum vorbește cu ea, am crezut că s-a întâmplat ceva cu ea.Că o fi având vreo problemă. Apoi însă, am început să merg mai des, pentru că mi s-a părut suspect comportamentul lui. Și am început să văd lucruri. Soțul meu o menajează din răsputeri. O pune mereu pe cealaltă fată să facă treaba cea mai grea, sau o face chiar el. Pe Aura o lasă să facă doar ce vrea ea. Dacă greșește ceva, ea nu e de vină niciodată. Poate cealaltă fată, dar ea nu.

Soțul meu e îndrăgostit de o angajată de la firma lui

Recent am asistat la o fază care m-a dat peste cap. Aura greșise niște cusături. Aveau de făcut pentru o firmă mai mare câteva seturi de pantaloni, iar la buzunar, ea a făcut taman pe dos cusăturile. Acum trebuiau descusute și făcut din nou corect. Dar problema este că daca observă cei care ne-au dat comanda, ne vor pune să achităm tot setul, pentru că ei spun că unde a fost deja cusut, materialul se găurește și se vede. Pe motivul acesta, nu ni le mai acceptă.

Am fost foarte supărată când am văzut ce s-a întâmplat. Însă soțul meu a luat totul asupra lui și a Corinei, fata cealaltă care mai lucrează cu ei. A spus că ea nu i-a pregătit corect bucățile care trebuiau montate. Oricât i-am spus și eu și Corina că vina e doar a ei pentru că ea singură trebuia să vadă cum se așează acele bucăți și nu avea nimeni altcineva sarcina asta. El a insistat că Aura e nevinovată și ne-a certat, atrăgându-ne ateția să nu punem vina pe ea.

Acum îi face absolut orice moft. Am văzut că și la bani o favoriează. Îi dă bani mereu, ca avans, iar în ziua de salariu îi dă salariul întreg.

Nu știu ce să fac acum, mă tot gâdesc cum să intervin. Observ că acasă e din ce în ce mai rece și nu mai știu ce să cred. Este evident că soțul meu e îndrăgostit de fata aceea, de Aura. Dar nu știu dacă mariajul nostru e în pericol sau nu. Nu știu cum să-mi dau seama dacă e ceva serios, sau e doar o fază care o să-i treacă. Să-i cer să o dea afară pe Aura? Să stau liniștită să aștept? Chiar nu știu ce să fac. Dar nu vreau să-mi pierd soțul.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *