Soțul meu e îndrăgostit de o angajată de la firma lui. Îi face toate poftele și încearcă vizibil să o cucerească

Mai nou am observat că o favorizează și la bani.
Soțul meu e îndrăgostit de o angajată de la firma lui. Îi face toate poftele și încearcă vizibil să o cucerească

Avem un mic atelier de croitorie, unde eu și soțul meu, amândoi croitori la bază, încercăm să ne câștigăm pâinea. Dar, pentru că astăzi este o meserie prea puțin căutată și atelierul nu mai făcea față, am decis ca eu să-l ajut doar din când în când și dintre cele zece fete care lucrau acolo, a păstrat doar două.

De o vreme lucrurile s-au schimbat mult în căsnicia noastră

Eu fac și contabilitate. Așa că mi-am luat mai multe firme și mă ocup mai mult cu asta. Dar, din când în când, mai vin la atelier. De o vreme însă lucrurile s-au schimbat acolo vizibil. Soțul meu e îndrăgostit de o angajată de la firma lui.

La început, când am văzut cum vorbește cu ea, am crezut că s-a întâmplat ceva cu ea.Că o fi având vreo problemă. Apoi însă, am început să merg mai des, pentru că mi s-a părut suspect comportamentul lui. Și am început să văd lucruri. Soțul meu o menajează din răsputeri. O pune mereu pe cealaltă fată să facă treaba cea mai grea, sau o face chiar el. Pe Aura o lasă să facă doar ce vrea ea. Dacă greșește ceva, ea nu e de vină niciodată. Poate cealaltă fată, dar ea nu.

Soțul meu e îndrăgostit de o angajată de la firma lui

Recent am asistat la o fază care m-a dat peste cap. Aura greșise niște cusături. Aveau de făcut pentru o firmă mai mare câteva seturi de pantaloni, iar la buzunar, ea a făcut taman pe dos cusăturile. Acum trebuiau descusute și făcut din nou corect. Dar problema este că daca observă cei care ne-au dat comanda, ne vor pune să achităm tot setul, pentru că ei spun că unde a fost deja cusut, materialul se găurește și se vede. Pe motivul acesta, nu ni le mai acceptă.

Am fost foarte supărată când am văzut ce s-a întâmplat. Însă soțul meu a luat totul asupra lui și a Corinei, fata cealaltă care mai lucrează cu ei. A spus că ea nu i-a pregătit corect bucățile care trebuiau montate. Oricât i-am spus și eu și Corina că vina e doar a ei pentru că ea singură trebuia să vadă cum se așează acele bucăți și nu avea nimeni altcineva sarcina asta. El a insistat că Aura e nevinovată și ne-a certat, atrăgându-ne ateția să nu punem vina pe ea.

Acum îi face absolut orice moft. Am văzut că și la bani o favoriează. Îi dă bani mereu, ca avans, iar în ziua de salariu îi dă salariul întreg.

Nu știu ce să fac acum, mă tot gâdesc cum să intervin. Observ că acasă e din ce în ce mai rece și nu mai știu ce să cred. Este evident că soțul meu e îndrăgostit de fata aceea, de Aura. Dar nu știu dacă mariajul nostru e în pericol sau nu. Nu știu cum să-mi dau seama dacă e ceva serios, sau e doar o fază care o să-i treacă. Să-i cer să o dea afară pe Aura? Să stau liniștită să aștept? Chiar nu știu ce să fac. Dar nu vreau să-mi pierd soțul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *