Steliana Sima recunoaște că are o dependență nu tocmai obișnuită: ”Mai greu până ajung să pun punct” VIDEO EXCLUSIV

”Dacă nu mă ocup eu de mine, cine să vină, vecinii, prietenii?”

Steliana Sima, îndrăgita cântăreață de muzică populară, a demonstrat, de-a lungul timpului, că vârsta este doar un număr. Chiar dacă se bucură de o genă bună, artista face eforturi pentru a arăta impecabil pe scenă, în fața publicului. Steliana Sima a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu este fără de păcat și că are o mare dependență pentru pâine. Însă face sacrificii, ține fasting și își numără caloriile de fiecare dată. Acum însă vrea să treacă la un alt nivel.

Steliana Sima face sacrificii pentru a arăta bine

La prima vedere, cântăreața de muzică populară pare că nu are nici cea mai mică problemă cu greutatea corporală și că nu face niciun fel de sacrificiu pentru a avea o formă de invidiat.

Se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de simple, iar Steliana Sima se gândește chiar să apeleze la tratamentele corporale pentru a-și remodela silueta. Deși i-ar fi mai simplu să se lase pe mâna esteticienilor, artista nu este pregătită pentru acest pas.

”Vreau să scot gușa pentru că eu sunt foarte atentă la aspectul meu, dar aș vrea să îmi fac și remodelare corporală. Vreau să merg pe remodelare corporală și sunt convinsă că îmi va reuși. Nu vrea la bisturiu, ci vreau să fac tot felul de proceduri. Îmi fac timp, pentru răsfăț vin la tratamente. Dacă vrei luăm astfel de proceduri și ca pe o formă de relaxare. Trebuie să privim partea frumoasă a lucrurilor. Pentru mine îmi fac timp. Am învățat să mă iubesc mai mult, să mă apreciez mai mult, să-mi fac timp mai mult pentru că dacă nu mă ocup eu de mine, cine să vină, vecinii, prietenii? Nu. Mă ocup eu de mine”, ne-a povestit artista.

Pe de altă parte, recunoaște că a trebuit să treacă ani peste ea ca să conștientizeze că trebuie să acorde o mai mare atenție corpului ei și să se răsfețe mai mult.

”După 50 de ani mi-am dat seama că trebuie să mă ocup mai mult de mine. Așa de târziu. Acum, la 60 de ani, am ajuns să mă iubesc mai mult, să mă apreciez mai mult, să mă prețiuies mai mult și este foarte bine așa. Mă simt foarte bine în pielea mea”.

Steliana Sima nu se va abține de la mâncărurile tradiționale de Crăciun

Asta nu înseamnă că, de Crăciun, doar se va uita la preparatele pregătite de familia ei sau nu va intra în bucătărie. Din contră, aceste sărbători sunt foarte importante pentru artistă, care renunță la orice fel de spectacol pentru a petrece alături de familia ei.

”Eu sunt un bun creștin și mă pregătesc pentru Crăciun. Crăciunul și Paștele, ambele sărbători, le sărbătorim în familie, cu familia, pentru că am părinții, am o familie frumoasă și vreau să ne bucurăm cât mai mult de ei. În altă ordine de idei, Revelionul și toate celelelalte sărbători le facem pe drum, vorba unui cântec de-al meu. Echilibrez un pic această balanță: Sărbătorile mai importante le facem în familie și tot anul sunt al publicului”, a mai completat Steliana Sima.

Citește și: Cântăreața celebră din România care a ajuns să lucreze în Poliție. ”Am ajuns să fiu una dintre cele mai bune în poligonul de tragere”

În plus, mărturisește că nu este vreo gurmandă  și că și-a obișnuit organismul cu o anumită cantitate de mâncare, asta pentru că, în ultimii ani, a apelat la fasting, așa numitul post intermitent în care, timp de 16 ore, nu mănâncă nimic.

”Oricum sunt atentă la ce mănânc și dacă mănânc sarmale, și dacă mănânc cozonac, oare cât să mănânc. Dacă merg un pic în exces, am grijă a doua zi să echilibrez. Oricum am un fasting destul de aspru, îl țin pe cel de 8 cu 16, dar cele 16 ore câteodată ajung să le prelungesc. Adică ultima masă o am pe la un 19:00, dar ceva ușor, un iaurt, apoi următoarea masa o am undeva a doua zi la ora 15:00. Apoi mănânc acolo ce consider și țin cont și de numărul de calorii. Că vreau să mai dau câteva kilograme jos”.

Alimentul la care nu poate renunța

Singura și marea problemă a Stelianei Sima nu sunt dulciurile, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri, ci pâinea. Recunoaște că este dependentă de pâine și nu știe ce să facă pentru a o putea înlocui de tot din regimul alimentar.

”Nu sunt adepta dulciurilor. Slavă Domnului. Nu m-a făcut mama să tânjesc așa și să salivez la dulciuri. Așa, ocazional, dacă este cazul, dar nu mănânc dulciuri. Ce mănânc eu este pâine pe pâine. Ador pâinea. De orice fel ar fi ea, cum ar fi ea pregătită. La pâine este problema mea, dar dacă am reușit să o reduc cât de cât este bine. Mă automotivez, adică îmi zic că nu pot să fiu dependentă de pâine, ferească Dumnezeu. Atunci când zic stop, păi e stop. Mai greu până ajung să pun punct, dar când pun stop, pun”, ne-a mărturisit cântăreața de muzică populară.

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Steliana Sima și soțul ei. “Mă văzuse și nu știa cum să interacționeze cu mine!”. Sunt căsătoriți de peste 30 de ani VIDEO EXCLUSIV

De cele mai multe ori, Steliana Sima se simte vinovată după o masă cu multă pâine, însă are tăria de caracter ca, a doua zi, să reușească cumva să compenseze.

”Dacă mai scap în mâncare, după aceea mă învinovățesc singură și mă mustru singură așa, mă întreb de ce am mâncat. A doua zi mă pun la colț. Trebuie să echilibrezi cumva balanța. E foarte important să ai un echilibru în toate astea”, a completat Steliana Sima pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *