Tata socru se dă la mine. Nu știu ce e în mintea lui, m-a disperat cu mesajele

Parcă a luat-o razna
Tata socru se dă la mine. Nu știu ce e în mintea lui, m-a disperat cu mesajele

Trăiesc un coșmar de câteva luni. Nu mi-aș fi închipuit niciodată așa ceva. Situația e atât de delicată, încât nici nu pot să-i povestesc soțului meu așa ceva. Tata socru se dă la mine. Și nu s-a întâmplat o singură dată. Nu știu ce l-a apucat la vârsta asta, poate are nevoie de atenție sau vrea să-și demonstreze că încă mai poate să facă cuceriri. Poate e o criză a vârstei. Nu știu ce se întâmplă, dar comportamentul lui e halucinant.

Nu vreau ca soțul meu să afle

Nici în glumă nu aș fi putut spune una ca asta, dacă nu mi-ar fi dat motive. Socrul meu are în jur de 60 de ani, dar la vârsta asta în loc să se gândească la pensie sau să aibă alte preocupări lui îi arde de agățat. Doar că și-a găsit persoana nepotrivită. Sunt atât de nervoasă încât i-aș spune câteva lucruri dacă acum ar fi în fața mea. Mi se pare atât de penibilă situația, încât nici nu vreau să-l supun pe soțul meu la un astfel de chin. Chiar nu vreau să-l încarc și pe el, sigur l-ar afecta teribil dacă ar afla la ce îi stă mintea tatălui său. Sunt absolut convinsă că nu i-ar pica bine, mai ales că îl idolatrizează. De fiecare dată când prinde ocazia îl laudă pentru felul în care s-a purtat cu el și cât de mult a muncit pentru ca familiei să nu-i lipsească nimic. Lucru adevărat, însă din alt punct de vedere a luat-o razna …

Îmi lasă tot felul de emoticoane

Coșmarul a început acum câteva luni. Soțul meu a insistat să-i luăm și pe părinții lui în vacanță în Grecia. Am zis că o să le prindă bine excursia, mai ales că ei nu călătoresc des și, în plus, ne puteau ajuta cu copiii pe acolo. Am stabilit că e o bucurie uriașă pentru ei, motiv pentru care am plecat în această formulă. Atunci a fost momentul când socrul meu m-a văzut prima dată în costum de baie. Inițial m-a lăudat pentru felul în care arăt, dar am luat vorbele lui ca pe un compliment natural. Apoi de fiecare dată când rămâneam singuri începea să-mi spună că fiul lui a făcut o alegere bună, iar după ce a băut mai multe pahare mi-a spus că s-ar simți foarte fericit cu o femeie ca mine alături. Am zis că este efectul băuturii și nu l-am luat în seamă, însă a început să-mi trimită mesaje pe Facebook. Îmi lasă tot felul de emoticoane, inimioare și îmbrățișări, de zici că e un adolescent îndrăgostit. Ba chiar la un moment dat mi-a propus să ieșim împreună. Atunci am încercat să lămuresc lucrurile și i-am reamintit că sunt soția fiului său și nu se cad astfel de discuții.

Tata socru se dă la mine. E un coșmar ce se întâmplă

Doar că mesajele lui nu s-au oprit aici. Mi-a zis că nu-i poate comanda inimii și că eu am aprins o scânteie puternică. Mi-a propus să încercăm să ne întâlnim într-o zi, asigurându-mă că vom ști doar noi de acea întâlnire. Evident că am refuzat și l-am rugat să înceteze cu aceste propuneri. M-am trezit ulterior cu un mesaj în care îmi scria că mi-a văzut toate pozele de pe Facebook și mă consideră foarte atrăgătoare. Tot ce se întâmplă e o glumă proastă, refuz să cred că oamenii nu au niciun fel de scrupule. Nici nu știu cum să procedez, mi se pare un coșmar întreaga situație. Tata socru se dă la mine, iar eu nu știu cum să-i mai vorbesc. Sunt sigură că soțul meu ar suferi teribil dacă ar ști ce mesaje îmi trimite propriul tată.

Citește și Oana Zara și Bogdan Medvedi, parteneri nu doar în viața privată. Ce plan surprinzător au cei doi iubiți: „Am fi o echipă pe cinste” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *