Tendințe brad 2023-2024. Ce decorațiuni se poartă anul acesta și cum să-ți împodobești pomul de Crăciun

Mai este doar o lună până la Crăciun, așa că trebuie să începem să pregătim bradul
Tendințe brad 2023-2024. Ce decorațiuni se poartă anul acesta și cum să-ți împodobești pomul de Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi și este momentul să ne gândim la decorațiunile cu care vom împodobi bradul. Experții vin cu tendințe noi în ceea ce privește decorarea bradului de Crăciun. Iată ce se poartă în 20232-2024 în materie de brazi! Aveți de unde alege modele interesante.

Tendințe brad 2023-2024. Ce decorațiuni putem alege pentru pomul de Crăciun

Începem ușor să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă. Perioada Crăciunului este așteptată de toți, de la mic la mare. În perioada respectivă, casele capătă un aspect festiv și spectaculos. De aceea, decorațiunile au un rol esențial pentru a transforma locuința într-un loc de vis.

Pomul de Crăciun este vedeta sărbătorilor de iarnă, așa că este musai să ținem cont de noile tendințe atunci când ne apucăm să-l decorăm. Indiferent dacă optați pentru un stil minimalist sau ceva extravagant, există o mulțime de idei de unde puteți alege. Vi le prezentăm pe toate în materialul următor!

Culori neutre pentru brad

În ziua de astăzi, brazii de Crăciun nu mai sunt neapărat verzi, așa că putem găsi varietate mare de culori pe piață. Și decorațiunile pot fi moderne, așa că experții recomandă să decorăm pomii de Crăciun cu globuri de lână sau mohair, fulgi de zăpadă din lemn nefinisat, ornamente de hârtie creponată și alte elemente în culori neutre.

De asemenea, și decorațiunile care păsări cu pene, conuri de brad, pampas și alte ierburi sunt la mare căutare, mai ales că oferă o notă rustică și autentică pe un brad verde natural.

Citește și: Planta specială pe care trebuie să o ai în casă în luna decembrie. Atrage banii și norocul în viața ta

Negru combinat cu alb

Și negrul combinat cu alb merge de minune în bradul de Crăciun. Așadar, decorațiunile de Crăciun în alb și negru dau o eleganță pomului. Dacă vreți ceva mai unic, puteți combina negru cu alb și argintiu strălucitor. La combinația alb și negru puteți alege și tonuri delicate de roz pal sau bej, dar și nuanțele profunde de verde sau roșu închis.

Culorile clasice: roșu și verde

Sunt multe persoane care preferă să decoreze bradul de Crăciun cu combinațiile clasice de roșu și verde, alb și auriu sau albastru și argintiu. Pentru aceste culori, trebuie să optați pentru ornamente mari și mai grele, care trebuie poziționate în interiorul bradului, pentru a crea un echilibru vizual.

În sezonul de iarnă 2023-2024 la modă sunt ornamentele din sticlă suflate manual. Și cele din sticlă colorată sunt la mare căutare, dar și ornamentele din lemn sau hârtie.

Decorațiunile scandinave

Anul acesta se poartă și Crăciunul scandinav, iar decorațiunile sunt inspirate din designul nordic, bazat pe simplitate. Specialiștii ne recomandă să punem în brad decorațiuni din hârtie, minimaliste. În plus, puteți folosi ghirlande cu merișoare, crengi și conuri de brad sau vâsc.

Citește și: Trucuri pentru ca bradul de Crăciun să arate mai elegant. Va părea ca din reviste

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *