Teo Trandafir are un ritual care o ajută să se odihnească mai bine. „Nu pot să dorm decât în alb” VIDEO EXCLUSIV

„De data asta o să încerc o schimbare”

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Prezentatoarea matinalului de weekend de la Kanal D are o activitate de aproape 30 de ani în televiziune și de atunci a fost o prezență constantă în showbizul autohton. Cu toate că a fost mereu extrem de asumată și de sinceră, lumea nu știe chiar totul despre vedeta Kanal D. Teo Trandafir ne-a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că, de când se știe, are un obicei, la care nu renunță nici când se află în deplasare.

Despre emisiunea ei matinală de weekend ”Teo Show”: ”Îmi place foarte tare”

Pe Teo Trandafir am întâlnit-o la un eveniment monden, chiar la lansarea colecției de accesorii pentru casă a lui Cătălin Botezatu. Deși nu este mare amatoare a petrecerilor de gen, prezentatoarea TV a acceptat cu drag invitația designerului, mai ales că Botezatu este printre oamenii extrem de dragi ei. Chiar dacă în momentul de față emisiunea „Teo Show” este una matinală, difuzată în weekend, de la ora 10.00, Teo nu o prezintă în direct, edițiile fiind înregistrate. De aceea „își permite” să iasă la evenimentele organizate seara.

„O dată, la o vreme, este bine să te reinventezi și să vezi dacă ești în stare să faci altceva. Cred că era un foarte bun moment. Îmi place foarte tare. E un pic mai strictă, însemnând că interviurile sunt mai scurte, momentele informative alternează cu ele și tot așa. Lucrurile sunt foarte ritmate și pentru mine este foarte interesant”, ne-a declarat Teo Trandafir legat de noua ei emisiune.

Cu o experiență în media de aproape 30 de ani, Teo ne-a mărturisit că secretul longevității ei constă în faptul că se documentează, învață și se pregătește intens înainte de orice filmare, chiar dacă este mai mult decât familiarizată cu tot procesul.

„Nu poți să știi niciodată ce se întâmplă pentru că emisiunea asta este o emisiune despre oameni, dar și despre ce se întâmplă cu ei. E normal să mă pregătesc intens pentru că este o emisiune care se adresează oamenilor despre ce se întâmplă acum. Și atunci nu poți să trăiești nedocumentându-te despre ce este azi”.

Teo Trandafir are un ritual care o ajută să se odihnească mai bine. Nu pot să dorm decât în alb Exclusiv
Teo Trandafir a vorbit despre ritualul care o ajută să doarmă mai bine

„Ne-am ajutat întotdeauna la greu”

Interviul a fost întrerupt de Cătălin Botezatu, care nu voia să dea drumul la prezentarea de modă până când nu s-a asigurat că Teo Trandafir se află pe un scaun din primul rând. Acest lucru demonstrează că între cei doi nu este vorba doar despre o simplă prietenie, relația lor fiind una mult mai strânsă.

„O să râdeți, dar un om cum este Cătălin Botezatu este întotdeauna diferit și de fiecare dată trebuie să ai respectul de a-l întreba lucrurile care i s-au întâmplat mai nou, niciodată nu stă pe loc. Dacă acum vreo doi ani nu aș fi putut să-l întreb cum este în Kenya, spre exemplu, acum pot. Și trebuie să știu asta”, ne-a declarat Teo despre faptul că Botezatu reușește să surprindă în fiecare zi și, în ciuda relației dintre ei, atunci când îl are invitat în emisiune trebuie să se pregătească suplimentar pentru revederea cu el.

Despre relația cu Cătălin Botezatu: „Cu mine a fost întotdeauna impecabil”

Se cunosc de mai bine de 20 de ani și în tot acest timp s-au ajutat ori de câte ori unul dintre ei a avut nevoie.

„Cu mine a fost întotdeauna impecabil. Ne știm de 20 și ceva de ani. Ne-am ajutat întotdeauna la greu unul pe celălalt. Suntem genul de oameni care răspund la primul apel al telefonului”, a mai completat moderatoarea emisiunii „Teo show”.

„O să încerc o schimbare”

Tocmai de aceea, de dragul lui, Teo ar fi dispusă să facă un compromis, și anume să încerce să doarmă în una dintre lenjeriile de pat pe care le-a lansat Cătălin Botezatu.

„La mine acasă toate prosoapele mele sunt albe, absolut toate cearceafurile mele sunt albe din Damasc, deci toate sunt la fel, pentru că nu pot să dorm decât în alb. De data asta o să încerc o schimbare”, a mai povestit Teo Trandafir pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *