Theo Rose, anunț neașteptat după 20 de ani de muzică: “Cred că-mi schimb cariera”. În ce postură nouă o poți vedea acum

Artista se gândește să se reprofileze

Scris de: Daoud Andra

05 Feb. 2024

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și, de-a lungul timpului, fanii au avut ocazia să o vadă în diverse ipostaze. Proaspăta mămică mai are însă și alte surprize pentru fanii ei, iar recent i-a luat prin surprindere cu un anunț neașteptat.

Theo Rose se reprofilează?

Chiar dacă a devenit mămică anul trecut, Theo Rose nu a luat pauză de la carieră. Artista a continuat să urce pe scenă și să filmeze pentru Vocea României, acolo unde formează echipă de antrenori cu Horia Brenciu. Recent, artista a făcut o campanie publicitară pentru un brand de chips-uri și, după ce a văzut fotografiile, i-a venit o idee inedită.

Mai în glumă, mai în serios, cântăreața a spus că se gândește să lase deoparte muzica și să devină prezentatoare TV. Nu ar fi primul domeniu care nu are legătură cu muzica în care activează iubita lui Anghel Damian. În urmă cu doi ani, aceasta și-a făcut debutul în actorie, mai exact în serialul regizat de logodnicul ei.

Citește și: Când a început relația lui Theo Rose cu Anghel Damian, de fapt. Nu a mai spus-o până acum: “Am încercat să fug”

”Cred că-mi schimb cariera. Din pozele astea pare că mă prinde postura de prezentatoare. Poate e un semn și treaba cu numele de scenă, că doar nu mă cheamă Rose sau Trandafir în buletin.”, a scris cântăreața, pe Instagram, în dreptul fotografiilor.

Theo Rose, anunț neașteptat după 20 de ani de muzică
Una dintre fotografiile publicate de Theo Rose

Cum și-a făcut debutul în muzică

Theo Rose cântă de când era mică, iar mentor i-a fost chiar sora ei mai mare, care este, la rândul ei, cântăreață de muzică populară. Artista a participat la primele competiții muzicale când avea doar câțiva anișori, iar de atunci a știut că va ajunge cântăreață.

A urmat un liceu de muzică, iar la scurt timp și-a făcut debutul și pe YouTube, însă cu muzică ușoară. De-a lungul timpului, a bifat numeroase colaborări de succes cu diverși artiști de la noi, iar în ultimele două sezoane a făcut parte din echipa Vocea României, alături de Smiley și, respectiv, de Horia Brenciu.

Citește și: Theo Rose dă lovitura. Suma fabuloasă pe care o cere pentru 45 de minute de cântat: “Sunt o privilegiată a sorții”

”Am participat la festivaluri de folclor până la 11 ani, inițial de la 4 până la 10 ani am cântat doar muzică populară. După care, la îndemnul domnului Valeriu Lazarov, am început să cânt muzică ușoară. M-am născut în Prahova, în comuna Izvoarele. Sora mea mai mare m-a îndreptat către muzică, ea și-a descoperit dorința de a cânta, de a fi artistă, pe la 16 ani. Părinții mei n-au fost deschiși în alegerea asta pe care am luat-o, pentru că fiind la țară, șansele să ajungi mare artistă erau minime”, a spus artista, în urmă cu ceva timp.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *