Theo Rose, dezvăluiri din culisele serialului Clanul. Ce i s-a întâmplat pe platourile de filmare: “Aveam o mare vânătaie” VIDEO EXCLUSIV

”Trebuia să pară real”

Theo Rose o interpretează pe Vera Maximilian în serialul “Clanul”, având rolul unui avocat și fiind chiar fiica mafiotului, personaj care a luat viață datorită lui George Mihăiță. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre această ipostază, fiind entuziasmată de tot ce se întâmplă în viața ei. Mai mult, filmările nu au fost lipsite de probleme, căci s-a și lovit.

Theo Rose, despre rolul din serialul “Clanul”: “Sunt entuziasmată în fiecare zi”

Theo Rose, care a anunțat de curând că este însărcinată, se bucură de faptul că a făcut un pas important în viața profesională. Prezentă la lansarea noului magazin Victoria’s Secret din Afi Cotroceni, artista ne-a dezvăluit că trăiește fiecare zi la maxim atunci când se află pe platoul de filmare:

“Acolo, pentru mine, e ceva foarte nou. Mă bucur acolo de fiecare zi, de compania unor oameni foarte talentați și foarte bine pregătiți în ale actoriei, sunt fascinată de tot ce se întâmplă în jurul meu pentru că nu am avut ocazia niciodată să merg pe platoul de filmare și să urmăresc actorii lucrând sau să văd cum se întâmplă totul cu rulotele. Fiecare are rulota lui, există o rulotă pentru machiaj, o rulotă pentru producție. Nu știam cum funcționează lucrurile acestea și cum se filmează. Îți dai seama, fiind totul nou, sunt entuziasmată în fiecare zi. Oamenii mai sunt obosiți, îi mai apucă pandalia, eu zici că iau ceva, nu știu, sunt fascinată, e foarte frumos.”

S-a lovit când filma o scenă

La fel ca la orice producție adorată de fani, de la filmări nu au lipsit momentele în care actorii s-au confruntat și cu anumite probleme. Theo Rose ne-a explicat că s-a lovit într-o scenă în care apare alături de Tudor Achim, personaj interpretat de către Denis Hanganu:

“Da, m-am lovit. Aș fi mințit să zic că nu. Am avut de filmat de foarte multe ori o scenă cu Tudor, cu Denis Hanganu, în care eu trebuia să intenționez să îi dau o palmă. Bine, intenția trebuia să fie reală, așa că palma trebuia să plece cu adevărat, iar el trebuia să mă oprească, să contracareze mișcarea. Așa că s-a făcut asta de fiecare dată până când mi-a tumefiat zona. S-a întâmplat, aveam o mare vânătaie pe încheietură. Îți dai seama, nici eu, nici el, nu am vrut, dar trebuia să pară real. Așa că a trebuit să o facem ca și când așa ne veneau nouă dracii, să ne dăm niște palme.”

Theo Rose dezvaluiri despre filmarile serialului Clanul
Theo Rose și Denis Hanganu, la filmările pentru „Clanul”

Ce i-au spus oamenii de la studio: “Știu cât sunt de nebună”

Întrebată cum au reacționat oamenii de la studio-ul de muzică unde înregistrează piese când au văzut că s-a lovit, Theo Rose a punctat că aceștia știu că s-ar sacrifica pentru ceea ce îi place să facă. Mai mult, vedeta s-ar apuca și de acrobații, dacă i s-ar cere:

“Știu cât sunt de nebună și că m-aș sacrifica în multe feluri pentru ceea ce îmi place să fac. Nu au avut prea multe de comentat. Maxim, ce au putut să îmi spună: “Ai grijă! Ai grijă să nu te apuci să faci și alte ălea pe acolo!”. Acrobații sau ce aș mai fi în stare să fac, că, dacă mi s-ar propune, m-aș băga.”

Cum jonglează cu tot ce are de făcut

Theo Rose are parte de numeroase concerte și se bucură de faptul că se poate implica și în breasla actorilor. Mai mult, ea este și jurată la “Vocea României”, alături de Smiley. Chiar dacă nu este greu, ea recunoaște că uneori ar mai vrea să aibă parte de timp liber, însă alege să se bucure de experiențe:

“Greu nu e, că fac ce îmi place. E un mic diconfort în legătură cu mine însămi, că îmi lipsește timpul petrecut cu mine. De multe ori mai am niște scăpări, că nu mai știu unde sunt cu viața mea, în ce punct. Dar, după, mă uit pe internet și văd în câte proiecte sunt și zic: “Hai că ai timp la bătrânețe să te gândești în ce punct erai atunci, acum bucură-te de experiență și gata, asta e!”

Nu ar renunța la muzică

Viitoarea mămică nu ar renunța la muzică dacă ar trebui să aleagă între cariera muzicală și actorie:

“Nu. Eu sunt cântăreață, acesta este job-ul meu. Sunt pasionată de actorie. Frumos este că le pot îmbina, adică una nu o anulează pe cealaltă. Dar, dacă ar fi vreodată să aleg, aș alege muzica, e prima mea dragoste, ea m-a adus aici.”

Video: Daniel Bălan

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.