Theo Rose și Dragoș Bucur, duet impresionant. Nu se aștepta nimeni să-i vadă așa, surpriză uriașă

Theo Rose: „Dragoș e un tip talentat”

Scris de: Daoud Andra

23 Nov. 2022

Theo Rose și Dragoș Bucur, duet impresionant. Nu se aștepta nimeni să-i vadă așa, surpriză uriașă

Theo Rose a făcut echipă cu Dragoș Bucur, de la emisiunea „Visuri la cheie”, pentru a le face o surpriză unor copii. Artista a fost invitată de gaza emisiunii să le cunoască pe fetițele a căror casă echipa o renovează, iar momentul va putea fi văzut la televizor, miercuri seară.

Theo Rose și Dragoș Bucur au cântat împreună

Dragoș Bucur se pricepe de minune la actorie, televiziune, însă puțini știu că are și talent muzical. Prezentatorul de la „Visuri la cheie” face o demonstrație vocală chiar în seara aceasta, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Și nu o face oricum, ci în duet cu Theo Rose.

În ediția de miercuri seară a emisiunii „Visuri la cheie”, echipa condusă de Dragoș Bucur ajunge la Pitești, la o familie cu două fete. Acestea sunt crescute de mama lor, care, din cauza violenței, l-a părăsit pe tatăl fetelor. Chiar dacă doar una dintre copile este fiica ei biologică, iar cealaltă este adoptată, femeia le iubește pe amândouă la fel de mult.

Tocmai de aceea nu a stat pe gânduri atunci când soțul ei a devenit agresiv cu fetița înfiată și l-a părăsit, rămânând să le crească singură pe cele două fete. Echipa „Visuri la cheie” le renovează apartamentul, dar le oferă celor mici și o surpriză de neuitat. În fiecare ediție a emisiunii, copiii familiei au parte de un moment care să le aducă bucurie. În ediția difuzată în seara aceasta, responsabilă pentru surpriză este nimeni alta decât Theo Rose.

Theo Rose si Dragos Bucur duet impresionant
Theo Rose, Dragoș Bucur și fetele

Theo Rose, impresionată de talentul vocal al lui Dragoș Bucur

În ediția din seara aceasta, Dragoș Bucur o aduce pe Theo Rose să o cunoască fetele. Artista le-a cântat adolescentelor, iar prezentatorul emisiunii nu s-a putut abține să nu intervină. Cei doi au cântat în duet, iar artista a fost impresionată de vocea actorului.

„Dragoș e un tip talentat. Dintr-un om generos nu cred că ar putea suna ceva urât. Să zicem că s-a descurcat… foarte bine”, spue Theo Rose, la finalul momentului.

Echipa „Visuri la cheie” și-a îndeplinit scopul, iar renovarea apartamentului a fost un succes, după cum a declarat Cristina Joia, designer de interior în echipa emisiunii.

„Apartamentul acesta este o victorie, e victoria unei mame care a luptat până la capăt pentru fetele ei pe care le iubește în mod egal și când ai un scop care este dincolo de propria ta ființă, respectiv copiii tăi – și nu există nimic mai de preț, nu poți să-ți permiți să-ți abandonezi lupta. Și Domnica nu a abandonat”, spune Cristina Joia despre renovarea pe care o vor face în seara aceasta.

Theo Rose va avea un copil și a ales deja numele

Cântăreața de muzică ușoară iubește la nebunie copiii și va deveni, la rândul ei, mămică, anul viitor. Theo și Anghel Damian așteaptă primul lor copil și sunt încântați de perioada frumoasă pe care o trăiesc. Înainte să rămână însărcinată, artista spunea că are deja câteva variante de nume pentru copii, fiind pregătită atât cu nume de fetiță, cât și de băiat.

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult.”, spunea artista, în urmă cu câteva luni.

8.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.