Tily Niculae s-a reîntors pe scenă după o pauză de 12 ani. Unde apare cu fiica ei: ”Îi mulțumesc lui Americanu” VIDEO EXCLUSIV

”Vă invit pe 6 martie la București, la Sala Luceafărul. Puteți deja să luați bilete”

După o pauză de 12 ani, timp în care s-a dedicat mai mult proiectelor în mediul online, Tily Niculae revine la marea ei dragoste, actoria. Ca un făcut, proiectul din care face parte în momentul de față este în strânsă legătură cu debutul ei în actorie. Tily Niculae a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că îi mulțumește lui Emil Mitrache, Americanu din serialul ”La Bloc”, că a insistat pe lângă ea să revină pe scenă.

Tily Niculae și Emil Mitrache joacă împreună într-un musical

Actrița nu doar că a revenit pe scena teatrului, ci și în showbiz sau cel puțin a ieșit din casă și începe să meargă la evenimente mondene. La o petrecere de genul, cea organizată anual de revista ELLE, am întâlnit-o pe Tily Niculae, căreia părea că îi este dor de astfel de escapade. Cu atât mai mult cu cât, acum, cei doi copii ai ei sunt la vârsta la care se pot dezlipi de ea pentru câteva ore.

”Ai uitat că cel mic vine din urmă cu răcelile și când zici că ai trecut de o răceală, pac îl apucă altceva. Că suntem în etapa aia de colectivitate. Adevărul este că mi-am dorit o perioadă de time-out. Cred că, la un moment dat, nu este OK așa să fii tot timpul peste tot și să nu ai nimic de spus. Uite acum sunt într-o perioadă în care am foarte multe lucruri de spus și sunt extrem de fericită cu ceea ce fac”, ne-a declarat actrița.

Ce-i drept pauza nu a fost tocmai o dispariție totală, căci a menținut relația cu publicul ei prin intermediul rețelelor sociale. Acolo a postat din proiectele ei, dar și împărtășea sfaturi și păreri cu cei din comunitatea ei.

”Pauza a fost de ochii lumii, că pe online am fost prezentă. Dar mă refer, din punct de vedere profesional, al meseriei mele, m-am reîntors pe scenă după 12 ani. Împreună cu Emil Mitrache, cu Americanu, pe care toată lumea îl iubește, jucăm într-un musical absolut superb. Suntem înconjurați de niște colegi extrem de talentați și la anul plecăm în turneu. Am avut premiera în septembrie, este un proiect independent și îi mulțumesc Americanului că a tras de mine să ies din casă. Vreau să zic că a fost copleșitor”, a mai povestit Tily.

Citește și: De ce s-a retras Mihai Coadă, Nelu Curcă din „La Bloc”, la mănăstire. „Am căzut într-un păcat greu”. Motivul pentru care a renunțat la actorie

”Ai sentimentul ăla în care oamenii te opresc pe stradă, și serialul încă se difuzează, și oamenii au crescut cu tine și sunt cu tine în continuare, dar când te reîntorci pe scenă și vezi că oamenii se bucură că te văd, este o energie și ceva super emoționant”, a declarat actrița pentru EGO.ro, completând că îi pare rău că nu s-a bucurat mai mult de perioada ”La Bloc” și că nu a savurat din plin tot ce i se întâmpla în acea perioadă:

”Zilele trecute, dădeam să caut niște desene pentru Radu și am găsit serialul. M-am văzut cu breton, roșcată și mă uitam că ce piele întinsă aveam, ce tinerețe. Știi ce am realizat? Că nu am fost deloc conștientă să mă bucur atunci de ceea ce mi se întâmplă. Pentru că era vârsta, era atâta fragilitate în mine. De la 16 ani până la 20 și ceva de ani habar nu aveam ce se întâmplă cu mine. Mi se părea o corvoadă să mă trezesc dimineața, filmări peste filmări, de luni până duminică. Acum că am început și terapia, am niște treziri din astea conștiente în care îți dai seama câte lucruri am putut să fac și cât de recunoascătoare am putut să fiu pentru ele pentru că eu nu le-am tratat cu recunoștință”.

Tily Niculae este pregătită să plece în turneu prin toată țara

Dacă de perioada ”La Bloc” nu a știut să se bucure la nivelul la care trebuia, Tily Niculae mărturisește că va încerca să se bucure de noul proiect. Ce-i drept, teatrul nu o solicită atât de mult precum un serial de televiziune, iar experiența o va ajuta să nu mai resimtă oboseala.

”Simțeam oboseala pentru că eram și cu facultatea, atunci era frustarea pentru că nu puteam să mă duc și eu pe la bairman, cum se întâmpla, pe la petreceri, toată lumea petrecea, aniversa 18 ani și eu nu eram. Dar acum nu știu dacă m-aș mai angrena într-un proiect de așa mare aventură să spun, pentru că nu este la mâna oricui să stai 18 ore pe platou. Asta o spun din contextul care cumva sunt și copiii acasă și eu sunt cumva între ciocan și nicovală și sunt în această descoperire cu mine în care realizez cumva că da, copiii cresc, dar ce fac și eu, și încă sunt prinsă acolo. Trebuie să mă desprind încet, încet”, ne-a povestit Tily Niculae despre perioada ”La Bloc”.

Acum lucrurile vor fi ceva mai relaxate, căci la teatru nu este ca la filmările pentru serial, acolo unde zilnic filmezi alte scene și sunt alte replici de învățat.

”Pe de altă parte, ce fac acum cu teatrul, nu îți ia timp, adică zi de zi. Într-adevăr, au fost cele 6 luni de repetiții, dar când pleci în turneu știi data când pleci, când te întorci și atunci știi că poți să dai înapoi din energia ta familiei”, ne-a mai spus Tily, care abia așteaptă să revină pe scenă în fața publicului:

”E cu tot la pachet, cu muzică, cu dans, cu actorie. Vă invit pe 6 martie la București, la Sala Luceafărul, puteți deja să luați bilete. Vă mulțumesc din suflet că la toate repetițiile din online mi s-au scris atât de multe mesaje din toată țara să mă întrebe când venim în Arad, Sibiu, în Oradea. Mi se pare fabulos și mă înclin”.

Tily Niculae se bucură că fiica ei îi moștenește pasiunea pentru teatru

Bucuria actriței este cu atât mai mare cu cât în acest spectacol o are alături pe fiica ei, Sofia. Nu doar ca spectator din primul rând, ci în postura de coleg de scenă. Nu și-a dorit musai să se întâmple acest lucru, ba chiar a rămas suprinsă când a văzut că Sofia este atât de atrasă de munca pe care ea o depune.

”Sofia joacă cu mine. M-a impresionat pentru că nu mă așteptam să își dorească să joace cu mine. A venit la un moment dat la repetiții și m-a întrebat dacă poate să fie un copac. Am rămas șocată, dar ea mi-a zis că este atât de frumos spectacolul că și-ar dori și ea să fie un copac. I-am spus producătoarei mele, nu în ideea să o bage în acest spectacol, ci că eram foarte fericită de feedback-ul bun, pentru că este un musical pentru copii mai mari decât ea, deși am avut și copii mai mici în sală, dar nu s-a auzit nici musca”, a mai povestit Tily pentru EGO.ro, completând că Sofiei i-a plăcut atât de mult ideea de a juca într-o piesă de teatru încât nu a avut nici cea mai mică problemă să intre în pielea unui băiețel:

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată acum Luminița Erga, Suzi din serialul La Bloc. E total schimbată

”A mea fetiță este ”Ciobuleț” în spectacol, este băiețel. Nu știu dacă neapărat îmi calcă pe urme, dar cert este că este alături de mine. Pe nervi câteodată mă mai calcă”.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *