Ținuta cu care Gina Pistol a atras toate privirile. Cât costă rochia albă purtată de vedetă, la semifinala ”Chefi la cuțite”

Vedeta a strălucit, într-o rochie albă

Scris de: Daoud Andra

20 Jun. 2023

Gina Pistol bifează tot felul de apariții elegante în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”, însă pentru etapele finale ale show-ului a ales întotdeauna ținute speciale. Așa s-a întâmplat și în semifinala acestui sezon, difuzată luni seara. Frumoasa prezentatoare a purtat o rochie albă, creată de un designer român, cu care a atras toate privirile.

Cum s-a îmbrăcat Gina Pistol în semifinala ”Chefi la cuțite”

Gina Pistol și-a făcut apariția în platoul ”Chefi la cuțite”, în semifinală, purtând o creație cu totul aparte. Prezentatoarea emisiunii a fost îndelung admirată, datorită rochiei pe care a ales-o. Ținuta de culoare albă, cu un detaliu argintiu aplicat în zona taliei, este creată de designer-ul român Andra Țurcanu, pentru brand-ul LouLou The Brand, care a îmbrăcat, de-a lungul timpului, mai multe vedete autohtone, dar și din afara țării.

Citește și: Concurentul de la „Chefi la cuțite” care i-a vândut o rețetă lui Cătălin Scărlătescu. „Nu mi-am luat chiar vilă cu piscină, dar o piscină mi-am făcut” VIDEO EXCLUSIV

Pe site-ul creatoarei de modă, modelul de rochie purtat de Gina Pistol în ediția de luni a emisiunii ”Chefi la cuțite” costă 8.221 lei. Rochia este disponibilă atât pe alb, cât și pe negru și face parte din colecția de primăvară-vară a designerului. Descrierea rochiei, potrivit celei care a creat-o, este:

”O bijuterie remarcabilă în cadrul captivantei colecții SS23 Shimmering Bloom, forma veșnică în linie A este în centrul atenției, fiind împodobită cu aplicațiile de cristale strălucitoare. Având o lungime medie modestă, mângâind cu grație brațele cu mânecile sale lungi și dezvăluind în mod seducător un design deschis la spate, rochia Belinda îmbrățișează esența luxoasă a țesăturii 100% din mătase. Piesa de rezistență a piesei de îmbrăcăminte înflorește sub forma unei flori supradimensionate meticulos lucrate, cu ornamente de cristal, care infuzează rochiei o strălucire irizantă care dansează cu fiecare mișcare”, potrivit site-ului Andrei Țurcanu.

Citește și: Surpriză uriașă pentru Smiley și Gina Pistol în luna de miere. Cu cine s-au întâlnit în Franța. Nu le-a venit să creadă

Ținuta cu care Gina Pistol a atras toate privirile. Cât costă rochia albă purtată de vedetă, la semifinala „Chefi la cuțite”
Gina a purtat o rochie albă

Gina Pistol ia o pauză de la televiziune

În luna februarie, Gina Pistol anunța că acesta va fi ultimul sezon de ”Chefi la cuțite” pe care îl va prezenta. Vedeta a luat decizia de a se retrage, pentru o perioadă, de la cârma emisiunii pe care o prezintă de la primul sezon, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Gina a luat o pauză atunci când a născut, însă ulterior a revenit pe micul ecran. Și-a dat seama însă că job-ul de la Antenă o solicită foarte mult și o ține departe de fiica ei, în vârstă de doi ani, mai ales în perioada filmărilor, așa că a decis să se dedice 100% fetiței ei.

”Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Citește și: „S-a muncit mult la ele”. Cum arată verighetele purtate de Smiley și Gina Pistol. Modelul este unul deosebit

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei (n.r. producătoarea emisiunii), pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”, a transmis Ginei Pistol, în urmă cu câteva luni.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *