Ținuta în care a apărut fata lui Cristi Borcea pe plajă, în SUA. Cum s-a fotografiat Melissa cu mama ei, Mihaela. Fanii nu se așteptau

Iată cum s-a îmbrăcat Melissa Borcea la plajă!

Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea din căsnicia cu Mihaela, a mers, de curând, în vacanță, pe o plajă din Miami, alături de cea care i-a dat viață, dar și de fratele ei, Patrick. Cei trei s-au relaxat, dar au și sărbătorit ziua de nume a tânărului. Ulterior, prima soție a fostului patron de la Dinamo a distribuit o fotografie în mediul online. Iată în ce ținută apare copila sa!

Melissa Borcea, apariție ”cuminte” la plajă

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că partenerul de viață al Valentinei Pelinel are nu mai puțin de nouă copii. Patrick, Melissa și Angelo sunt cei mai mari dintre ei și provin din mariajul cu Mihaela Borcea.

În vârstă de 20 de ani, Melissa locuiește în America și studiază arhitectura. De curând, aceasta s-a reunit cu o parte din familia ei la Miami, mai exact cu mama sa, Mihaela, dar și cu fratele său. Patrick.

Tânăra s-a reunit cu o parte din familia sa

Cei trei, bucuroși de revedere, au petrecut clipe minunate împreună. Aceștia au fost la plajă și au profitat de ocazie pentru a se poza la malul mării. Totodată, Melissa și mama ei l-au sărbătorit pe fiul lui Cristi Borcea, în ziua în care irlandezii îl celebrează pe Sfântul Patrick.

Ulterior, Mihaela Borcea a distribuit o fotografie pe rețelele sociale. În dreptul acesteia, prima soție a fostului patron de la Dinamo a scris: ”La mulţi ani, Patrick!”

În imaginea cu pricina se poate vedea că fiica cea mare a afaceristului poartă o rochie de plajă extrem de decentă. Ea se ferește să-și arate formele cu care a înzestrat-o mama natură, dar cu toate astea reușește să atragă atenția celor din jur.

Citește și Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în America: „Îmi e greu să o mai aduc aici”. A fost surprinsă alături de mama ei vitregă, Alina Vidican!

Cum şi-a împărţit Cristi Borcea bunurile din SUA

În urmă cu ceva timp, omul de afaceri a spus cum și-a împărțit toate bunurile pe care le avea în America. Cristi Borcea a precizat că averea sa din SUA nu a ajuns pe mâinile fostelor sale partenere, ci pe cele ale moștenitorilor săi.

”Mihaela are casă, are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor. Știi de ce?

În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite să spună: ”Doamne ajută, ce ne-a dat, ce condiţii și cum ne-a ținut”. Nu! Mai bine nu. Mai bine copiilor! Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează.

Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început. Melissa învaţă la facultate în America.

Valentina a plecat cu Milan şi a stat la Melissa acasă. Copiii dorm împreună, se iubesc mult. Eu aveam un penthouse pe malul oceanului şi casa care le-am făcut-o cadou copiilor. Valorează în jur de 3 milioane de euro. În ea stau şi acum”, a declarat Cristi Borcea în cadrul podcastului ”Tare de Tot”.

Citește și Anunțul făcut de Mihaela Borcea după ce a fost îndepărtată din afacerea fostului soț. Ce a ținut să-i transmită lui Cristi Borcea: “Factor crucial”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *