Toni Iuruc, urmărit de ghinioane în dragoste. De ce fiecare mariaj al său s-a destrămat la scurt timp de la căsătorie

Scris de: Dana Cazacu

11 Sep. 2022

Toni Iuruc, urmărit de ghinioane în dragoste. De ce fiecare mariaj al său s-a destrămat la scurt timp de la căsătorie

Se pare că, atunci când vine vorba de dragoste, Toni Iuruc este urmărit de ghinioane. Omul de afaceri a fost căsătorit de trei ori, însă fiecare mariaj al omului de afaceri s-a destrămat într-un timp destul de scurt. După cum bine știm, Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele anul trecut. Din nefericire, după aproximativ un an de zile, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Toni Iuruc, urmărit de ghinioane în dragoste

În urmă cu câteva zile, Prosport scria că „Simona Halep divorțează de Toni Iuruc”. Asta se întâmpla la nici măcar un an de când cei doi și-au unit destinele. Se pare că decizia despărțirii a fost luată de comun acord, iar motivul ar fi fost programul încărcat al sportivei și călătoriile lungi făcute de aceasta cu ocazia turneelor.

Așadar, cariera în tenis a Simonei a fost pusă pe primul loc, iar asta l-at fi deranjat pe afacerist. Așa că nu a mai existat cale de împăcare. Totuși, Toni nu este la primul mariaj eșuat. După cum am menționat și în rândurile de mai sus, omul de afaceri a mai fost căsătorit de două ori.

De ce mariajele sale s-au destrămat într-un timp relativ scurt

Prima căsnicie a lui Toni Iuruc a fost cea cu Alina, un fost fotomodel. Se pare că primei soții a afaceristului i-ar fi plăcut viața de noapte. Deși dragostea dintre ei a fost una ca în povești, fotomodelul ar fi avut o relație extraconjugală, acesta fiind și motivul pentru care cei doi au ajuns să se despartă, potrivit Playtech.ro.

În 2018, omul de afaceri de origine aromână s-a îndrăgostit de Liana, cea care avea să devină cea de-a doua soție a sa. Când a decis să o i-a de soție, prietenii lui Toni i-ar fi spus acestuia că face o greșeală. Se pare că au avut dreptate, deoarece la doar 10 luni de mariaj, aceasta i-ar fi fost infidelă. După cum era și de așteptat, Toni Iuruc a fost extrem de dezamăgit de acest lucru.

Toni Iuruc, urmărit de ghinioane în dragoste
Toni Iuruc, urmărit de ghinioane în dragoste

Despărțirea dintre Toni Iuruc și Simona Halep

Deși o vorbă celebră spune că „a treia oară e cu noroc”, în cazul lui Toni lucrurile au fost cu totul și cu totul diferite. Simona Halep a fost cea de-a treia mireasă a afaceristului, însă nici acest mariaj nu a fost cu noroc.

Conform jurnaliștilor de la ProSport, Simona și Toni ar fi trebuit să își oficializeze despărțirea joi. Cei doi erau cununați civil de aproape un an de zile. După cum am menționat și anterior, motivul care a dus la despărțire ar fi fost programul încărcat al Simonei și călătoriile lungi pe care sportiva le făcea cu ocazia turneelor.

5.4 170 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.