Top 5 rochii superbe de mireasă pentru 2025. Alb, argintiu sau poate cu pene? Au fost lansate noile trenduri

Vezi superbele modele!
Top 5 rochii superbe de mireasă pentru 2025. Alb, argintiu sau poate cu pene? Au fost lansate noile trenduri

Te pregătești să mergi la altar cu persoana iubită, dar încă nu ți-ai cumpărat rochia de mireasă? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Noi îți prezentăm ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă. Te asigurăm că modelele pentru 2025 sunt pur și simplu superbe. Ele te vor cuceri pe loc. Aproape că nu vei ști pe care să-l alegi!

Tendințe rochii de mireasă pentru 2025

Plănuiești să te căsătorești la anul, dar încă nu ai pus la punct toate detaliile? Ei bine, află că un element care are o importanță deosebită în acea zi, este rochia sau stilul pe care îl va purta mireasa.

Acest articol vestimentar deosebit simbolizează eleganța și frumusețea, iar alegerea corectă a lui poate face o diferență uriașă.

Ce rochie de mireasă ți se potrivește cel mai bine? Iată câteva modele mai jos. Alege croiala rochiei în funcție de forma corpului tău pentru a fi radiantă în ziua cea mare.

1. Rochia cu decolteu în V

Top x rochii superbe de mireasa pentru 2025
Rochia cu decolteu in V

În 2025, rochia cu decolteu în V va fi la mare căutare. Un model romantic care se remarcă prin dantela elaborată cu pietre, care curge de la corset la fusta de tul ca un gradient.

O piesă de care viitoarele mirese se vor îndrăgosti. Acest model se potrivește foarte bine femeilor înalte, ce au talia subțire.

2. Rochia de mireasă din dantelă

Top x rochii superbe de mireasa pentru 2025 1
Rochia de mireasa din dantela

Un alt model care va face furori în 2025 este rochia de mireasă din dantelă. Această piesă vestimentară este de-a dreptul spectaculoasă datorită materialului din care este confecționată.

În plus, combinația dintre decolteul în V adânc din față și spatele deschis face minuni pentru miresele care vor să-și arate pielea și să se laude cu un bronz în ziua nunții.

3. Rochia de mireasă sirenă

Top x rochii superbe de mireasă pentru 2025 2
Rochia de mireasa sirena

Acest model nu se va demoda niciodată. Este extrem de elegant, modern și se potrivește foarte bine mireselor înalte, cu o siluetă clepsidră.

Mare atenție, însă, deoarece specialiștii din domeniu susțin că acest articol nu ascunde anumite zone, deoarece este mulată și scoate în evidență corpul de la șolduri până la genunchi.

4. Rochia de mireasă boho

Top x rochii superbe de mireasa pentru 2025 2
Rochia de mireasa boho

Aerul boem al acestui design a cucerit complet miresele din anii trecuți. Ei bine, acest model va fi la modă și în 2025. De ce este atât de apreciat?

Poate că este vorba de combinația dintre decolteul în V plonjat cu transparență și spatele deschis, sau poate că este vorba de amestecul delicat de dantelă și tul care împodobește atât corsetul, cât și fusta evazată.

Te-ar mai putea interesa și Designerul Andreea Mărcuța, despre trendurile anului 2024 pentru rochia de mireasă. „Albul clasic nu se mai poartă de mulți ani” VIDEO EXCLUSIV!

5. Rochia de mireasă cu flori 3D

Top x rochii superbe de mireasa pentru 2025 3
Rochia de mireasa cu flori 3D

Acest model atrage instantaneu privirile datorită detaliilor florale 3D. Rochia subliniază foarte bine forma corpului și micșorează șoldurile.

De asemenea, ea cade ușor pe umeri. Este o ținută lejeră, care te va face să te simți foarte bine în ziua nunții tale. Ai toate motivele să o alegi!

Te-ar mai putea interesa și Unde se află acum rochia de mireasă a Prințesei Diana. Imaginile fac înconjurul lumii, cum arată după 40 de ani de la nuntă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *