Tot mai multe gospodine pun acest amestec minune în vasul de toaletă. Efect uluitor

Amestecul banal pe care să-l pui în vasul de toaletă
Tot mai multe gospodine pun acest amestec minune în vasul de toaletă. Efect uluitor

Toaleta este unul dintre cele mai importante elemente ale locuinței tale. Din păcate însă, ea se murdărește cel mai mult și, de asemenea, acumulează cele mai multe bacterii. Din acest motiv, curățarea frecventă a acesteia este necesară dacă dorești să menții igiena în baie și să previi astfel răspândirea bacteriilor și, odată cu acestea, a infecțiilor. Vrei să cureți vasul de toaletă, dar nu ai apucat încă să achiziționezi substanțele necesare? Ei bine, iată un amestec extraordinar care te va salva. Tot mai multe gospodine îl folosesc și sunt extrem de mulțumite.

Amestecul extraordinar care curăță instant vasul de toaletă

Majoritatea bacteriilor pe care le poate acumula vasul de toaletă sunt inofensive pentru organism, dar asta nu înseamnă că ar trebui să neglijăm curățarea lui, ba din contră.

Un vas de toaletă curat oferă un aspect plăcut băii tale și înseamnă mult mai puține pericole pentru sănătatea ta. Prin urmare, ideal ar fi să cureți vasul de toaltă după fiecare utilizare.

În cazul în care nu ai la îndemână substanțele necesare, poți utiliza două ingrediente banale și ieftine pe care cu siguranță le ai în bucătărie. Este vorba despre făină și oțet.

Citește și Care este cel mai nepotrivit moment pentru a merge la toaletă într-un avion. Secrete incredibile dezvăluite de un însoțitor de bord!

Soolutia care face vasul de toaleta sa straluceasca
Solutia care face vasul de toaleta sa straluceasca

Truc pentru vasul de toaletă. Curăță murdăria cu două ingrediente banale

Amestecate, cele două ingrediente vor da rezultate 100%, asta pentru că oțetul este un dezinfectant extrem de puternic. El elimină bacteriile cu ușurință și, în plus, îndepărtează mirosurile neplăcute.

În schimb, făina face ca oțetul să nu ajungă imediat în apa din toaletă. Tot ce trebuie să faci este să tragi apa, pentru ca toaleta să fie udă, iar apoi să presari câteva linguri de făină.

În final, toarnă circa jumătate de litru de oțet și lasă să treacă o oră sau mai mult. Ulterior, freacă toaleta cu o perie și trage apa. Garantat, vasul va arăta ca nou.

Citește și Ingredientul banal pe care să-l pui în toaletă. Va arăta ca noua, trucul uimitor știut de puțini oameni!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *