Traian Băsescu, marcat de moartea Mioarei Roman. Ce a trimis la priveghi, gest emoționant FOTO

Duminică după-amiază, 25 febrruarie 2024, sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou, unde mâine, 26 februarie, va avea loc slujba de înmormântare. Familia, prietenii și oameni simpli și-au luat rămas bun de la fosta soție a lui Petre Roman. Un omagiu i-a adus și Traian Băsescu, deși, în urmă cu mulți ani, a evacuat-o pe Mioara Roman din casa de pe Primăverii.

Traian Băsescu, omagiu pentru Mioara Roman

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a trimis o coroană de zambile albe la priveghiul Mioarei Roman, florile fiind așezate lângă căpătâiul mamei Oanei și a Catincăi Roman, potrivit Spynews.

„Cu respect, Traian Băsescu”, este mesajul trecut pe coroana de flori depusă lângă sicriul Mioarei Roman (vezi FOTO în galerie).

Vezi și Cum a venit Petre Roman să-și ia rămas bun de la Mioara Roman. Ce ținea în mână, primele imagini

De ce Mioara Roman a fost evacuată din casă de Băsescu

Totuși, puțină lume știe că, în urmă cu mai mulți ani, Mioara Roman a fost evacuată din casa din Primăverii, împreună cu fiica cea mare, Catinca, totul din ordinul lui Traian Băsescu. Decizia a stârnit revoltă în familia fostei soții a lui Petre Roman.

La acel moment, Mioara Roman a mărturisit că i-a fost extrem de greu, după ce a aflat că trebuie să părăsească locuința, în urma deciziei lui Traian Băsescu, pe atunci președintele României:

„Pe mine m-a dat afară din casă tovarășul Băsescu, care, mă rog, s-a plâns că nu are loc. Eu am îndrăznit să spun de domnul Băsescu că nu are legătură cu funcția de președinte, ceea ce nu cred că am greșit. Și eu sunt un cetățean oarecare, ce contează votul meu pro sau contra? Mai nou, eu nu mai am votat din 2000. O să spuneți că nu e patriotic, dar am obosit”.

Citește și Ți se rupe sufletul! Cuvintele scrise de Oana și Catinca Roman la căpătâiul mamei lor. Numele care apare menționat în mesajul lor FOTO

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
8.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *