Transformare uluitoare! Cum a reușit psihologul Radu Leca să slăbească peste 100 de kg. Alimentele la care a renunțat: „Am exclus în totalitate” EXCLUSIV

A început dieta în urmă cu un an
Transformare uluitoare! Cum a reușit psihologul Radu Leca să slăbească peste 100 de kg. Alimentele la care a renunțat: „Am exclus în totalitate” EXCLUSIV

Psihologul Radu Leca și-a schimbat radical viața, după ce a slăbit mai bine de 100 de kg. Transformarea s-a produs pe parcursul unui an, sub îndrumarea medicilor, iar specialistul a dezvăluit, în exclusivitate pentru EGO.ro, ce l-a determinat să facă schimbarea și la ce alimente a renunțat.

Psihologul Radu Leca a slăbit peste 100 de kg într-un an

Pentru a pierde în greutate un număr mare de kilograme este nevoie de multă ambiție și perseverență. Uneori este vorba și despre un factor care declanșează dorința de schimbare, iar rezultatele pot fi unele extraordinare. Psihologul Radu Leca demonstrează că nimic nu este imposibil și că, dacă ai ambiție, răbdare și o alimentație sănătoasă, poți slăbi chiar și 100 de kg într-un an.

Citește și: De ce sunt criticate femeile când aleg să nu facă copii. Radu Leca, psiholog: “Femeia este pusă la zid pentru “obrăznicia de care dă dovadă”, dorindu-și să fie mai mult decât mamă”. EXCLUSIV

Specialistul în vârstă de 45 de ani a povestit, pentru EGO.ro, cum a început procesul de transformare și la ce alimente a renunțat pentru a da jos atât de multe kilograme. Totul a pornit în februarie anul trecut, iar Radu Leca avea atunci 167 de kg. Un an mai târziu, specialistul a ajuns la o greutate de 63 de kg, iar recent chiar a apărut ca model, la galeriile Galateca, alături de creatoarea de modă Florentina Giol.

Psihologul a declarat că a luat decizia de a face o schimbare în urma unui eveniment din viața lui, care l-a afectat atât fizic, cât și emoțional.

„În data de 21 februarie 2022, după ce am avut un hop personal, atât emoțional, cât și fizic, am decis să am grijă de mine și am început să fac două lucruri care m-au ajutat extraordinar.”, a spus Radu Leca, pentru EGO.ro.

Citește și: Psiholog Radu Leca, despre infidelitatea din căsnicii. Ce caută bărbații și femeile la un amant sau la o amantă, de fapt: „Nu există un profil al amantei, există un profil al dorințelor” EXCLUSIV

radu leca s-a aflat recent in rolul de model
Radu Leca s-a aflat recent în rolul de model

La ce alimente a renunțat

Psihologul nu a apelat la nicio intervenție la nivelul stomacului, așa cum fac mulți dintre cei care își doresc să piardă în greutate. A reușit însă să slăbească mai mult de jumătate din greutatea sa după ce a eliminat din alimentație o serie de produse. A renunțat la alimentele pe bază de făină, dar a exclus și tot ce înseamnă proteina animală.

Pe parcursul unui an de zile, a avut o dietă bazată pe legume, iar de curând a început din nou să consume produse de origine animală. Radu Leca a specificat că în tot procesul de slăbire a fost asistat de 3 medici nutriționiști.

Citește și: Sora iubitului meu se schimbă în fața lui. E normal? Ce spune psihologul Radu Leca

„Am cântărit tot ceea ce am mâncat, am exclus în totalitate carnea, ouăle, laptele, brânza, făina și am rămas doar pe legume pentru o perioadă de 9 luni de zile. În urmă cu câteva săptămâni am reintrodus laptele, brânza și oul în dietă, asta după ce lângă mine au stat 3 medici nutriționiști care au avut exemplar grijă de mine.”, a mai spus psihologul Radu Leca, pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *