Trucul care te ajută să desfunzi ușor chiuveta. Ce trebuie să torni de fapt în ea, vei fi surprins de rezultate

Scris de: Stan Filon

26 Sep. 2023

Trucul care te ajută să desfunzi ușor chiuveta. Ce trebuie să torni de fapt în ea, vei fi surprins de rezultate

Iată un truc care te ajută să desfunzi ușor chiuveta! Venim în ajutorul tuturor gospodinelor care se confruntă cu astfel de probleme, care ne-au dat tuturor bătăi de cap la un moment dat.

Trucul care te ajută să desfunzi ușor chiuveta

O chiuvetă înfundată este o veste proastă pentru toate gospodinele. De ce se înfundă chiuveta? Ei bine, motive sunt foarte multe, începând de la grăsimile care se depun pe scurgere și până la zațul de cafea care odată cu trecerea timpului începe să se depună pe furtunele de la scurgere și chiar pe țevi.

Oricare ar fi cauza pentru care se înfundă chiuveta, trebuie să știm cum să o desfundăm, fără a apela la ajutorul unor profesioniști, care sunt din ce în ce mai scumpi. Instalatorii sunt greu de găsit, iar atunci când o facem, prețurile solicitate sunt destul de mari. În plus, sunt foarte ocupați și nu sunt mulți care s-ar deplasa doar pentru o chiuvetă înfundată, așa că trebuie să învățăm să o desfundăm singuri. Iată care este cel mai eficient truc! Citește și De ce să pui sare în scurgerea de la chiuvetă. Trucul e genial, îl vei folosi mereu

Trucul care te ajută să desfunzi ușor chiuveta
Trucul care te ajută să desfunzi ușor chiuveta

De ce avem nevoie pentru a desfunda chiuveta

Pentru ca trucul să funcționeze veți avea nevoie de jumătate de sticlă de detergent de vase, care se regăsește în bucătăriile tuturor gospodinelor. Iată ce trebuie să faci:

În primul rând, trebuie să scoatem sita de la chiuvetă. Apoi, utilizați un detergent obișnuit pentru vase. Turnați o cantitate generoasă de acesta în scurgere – cel puțin jumătate de sticlă. Detergentul pentru vase are un efect degresant și poate asigura dizolvarea tuturor depunerilor din țeava de scurgere, care s-au acumulat pe pereții acesteia cu timpul. Lăsați-l să acționeze timp de cel puțin 10 minute. Citește și Amestecul din două ingrediente care distruge calcarul din baie. Ce să pui în chiuvetă și pe robinet, combinația care face minuni

Avem nevoie de apă fierbinte

După ce timpul a expirat, acoperiți complet gaura de scurgere cu sita acesteia și umpleți chiuveta cu apă fierbinte. Odată ce ați făcut asta, puteți deschide din nou scurgerea, astfel încât toată apa să se scurgă rapid, luând cu ea tot detergentul pentru vase, împreună cu toate depunerile de grăsime și resturile alimentare.

După ce faceți și acest pas, clătiți din nou scurgerea cu apă fierbinte, lăsând-o să curgă timp de 2-3 minute. După ce ați urmat acești pași, chiuveta dvs. înfundată ar trebui să fie deblocată din nou și apa să se scurgă fără probleme.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *