Trucul cu tămâie care te ajută să atragi banii în viața ta. Ce trebuie să faci pentru a avea prosperitate

Tămâia poate fi folosită pentru a avea noroc pe plan financiar.

Scris de: Daoud Andra

16 Oct. 2022

Trucul cu tămâie care te ajută să atragi banii în viața ta. Ce trebuie să faci pentru a avea prosperitate

Norocul și vibrațiile pozitive pot fi atrase în viața fiecăruia cu ajutorul unor trucuri simple și la îndemână. Folosind câteva obiecte pe care le ai în casă, poți crea un ritual cu ajutorul căruia să te relaxezi și să atragi banii în viața ta. Unul dintre cele mai la îndemână trucuri presupune să folosești tămâie.

Tămâia te poate ajuta să atragi banii în viața ta

Atunci când vine vorba despre noroc pe plan financiar, sunt multe trucuri care te pot ajuta să atragi banii. Unul dintre acestea presupune să folosești tămâie și alte câteva obiecte pe care oricine le are în casă. Dacă vrei să atragi banii în viața ta, ai nevoie de puțină tămâie, o crenguță dintr-o plantă cu aromă puternică (poate fi brad, dafin, lemongras etc), un șnur și o farfurie termorezistentă.

Poți folosi și o bucată de lemn aromat, dacă ai la îndemână. Tot ce trebuie să faci este să pui la un loc crenguța cu tămâia și bucata de lemn, să le legi strâns cu ajutorul șnurului și să le dai foc. Stinge flacăra și lasă doar să fumege. Treci cu farfuria pe care este legătura cu tămâie prin fiecare cameră a casei. În acest fel, se spune că atragi vibrații pozitive, care aduc noroc pe plan financiar. Repetă ritualul de câte ori poți sau de câte ori simți că ai nevoie de mai mult noroc la bani.

Trucul cu tamaie care te ajuta sa atragi banii in viata ta. Ce trebuie sa faci pentru a avea prosperitate
Tămâia te ajută să atragi norocul pe plan financiar

Cum te ajută sarea să ai noroc la bani

Un truc și mai simplu și care nu presupune mare bătaie de cap presupune să folosești sare de bucătărie pentru a atrage banii. Tot ce ai de făcut este să adaugi câteva lingurițe de sare într-un săculeț sau o punguță pe care o vei lega la gură. Pune recipientul cu sare pe un raft sau într-un dulap din bucătărie, pentru a avea parte de prosperitate.

Există multe superstiții legate de bani, de care poți ține cont pentru a avea mai mult noroc. Una dintre cele mai cunoscute este legată de a da și a primi bani la îndeput de săptămână. Se spune că dacă dai bani lunea, așa îți va merge toată săptămâna, la fel și dacă primești. Așadar, dacă ai de făcut o plată, evită să o faci în prima zi a săptămânii.

Un alt obicei de care mulți țin cont este să aibă bani în toate gențile și buzunarele. Nu ieși niciodată din casă fără să ai asupra ta măcar o sumă mică de bani cash. Se spune că banii trag la bani și sărăcia la sărăcie, așa că este util să ai bani puși în cât mai multe locuri. Acasă, pune o monedă sub preșul de la intrare sau sub prag, pentru a atrage cât mai mulți bani.

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
8.4 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.