Trucul simplu care l-a ajutat pe Dan Bittman să slăbească spectaculos. Alimentul la care nu a renunțat, deși îngrașă cel mai mult

Cum a reușit Dan Bittman să slăbească 7 kilograme.
Trucul simplu care l-a ajutat pe Dan Bittman să slăbească spectaculos. Alimentul la care nu a renunțat, deși îngrașă cel mai mult

Dan Bittman a dat jos nu mai puțin de 7 kilograme, într-un timp scurt și fără prea mult efort. A apelat la o metodă de slăbit care câștigă tot mai mulți adepți, datorită eficienței sale și a lipsei reacțiilor adverse. Cântărețul a dezvăluit cum arată rutina sa alimentară de zi cu zi.

Trucul simplu care l-a ajutat pe Dan Bittman să slăbească spectaculos

Deși nu se mai află la prima tinerețe, Dan Bittman este într-o formă de zile mari. Artistul se pregătește intens pentru sărbători. Perioada următoare va fi una destul de încărcată pentru el. Dan Bittman a mărturisit că va susține concerte în noaptea de Revelion. De Crăciun însă, solistul trupei Holograf va fi rămâne acasă, alături de familia sa, pe care intenționează să o răsefețe cu preparate culinare pregătite chiar de el.

Citește și: Alex Bittman, colaborare inedită cu tatăl său, Dan Bittman. ”Avem programată sesiunea”. Ce le pregătesc cei doi fanilor VIDEO EXCLUSIV

Nu se teme însă de eventualele kilograme în plus pe care le va acumula de sărbători, întrucât apelează la un truc care îl ajută să slăbească imediat.

„Am experimentat ceva și am observat că a funcționat în cazul meu. Mănânc în fiecare zi după ora 14:00, între 14:00 și 22:00. Mi se pare că este ok, adică nu simt foame excesivă și nu trebuie să urmez o dietă strictă. Consum pâine și mănânc de toate”, a mărturisit artistul pentru Ciao.

Rutina alimentară la care apelează Dan Bittman și care câștigă din ce în ce mai multă popularitate în întreaga lume se numește post intermitent. Specialiștii explică această metodă ca fiind o alternare a perioadelor în care individul nu consumă nimic, cu cele în care mănâncă alimente solide și lichide.

Citește și: Cu ce se ocupă copiii lui Dan Bittman. Detalii surprinzătoare despre cei trei băieți ai săi: “Au primit 10 de DA” VIDEO EXCLUSIV

Ce presupune, de fapt, postul intermitent

Această metodă, promovată intens ca modalitate eficientă de slăbire, nu este benefică doar pentru reducerea în greutate, ci și pentru sănătatea întregului organism.

Medicul specializat în diabet și nutriție, Anca Roman, a explicat într-o postare pe Facebook ce înseamnă postul intermitent și cum ar trebui să procedeze o persoană care dorește să aibă o astfel de rutină alimentară.

Citește și: Ce face Jojo pentru a se menține slabă: “Metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani”. Actrița din Clanul a dezvăluit trucul său uimitor

Mai exact, pot fi mai multe modalități în care se poate practica postul intermitent.

Prima și cea mai răspândită presupune 16 ore de post și o fereastră de 8 ore în care alimentația este permisă.

Alegerea intervalului se face împreună cu medicul și este adaptată programului sau stilului de viață al fiecărui pacient”, a detaliat medicul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *