Unde locuiește Claudia Iosif după despărțirea de Dorian Popa. Imaginea cu care Babs și-a surprins fanii

S-au separat în urmă cu o lună.
Unde locuiește Claudia Iosif după despărțirea de Dorian Popa. Imaginea cu care Babs și-a surprins fanii

Dorian Popa și Claudia Iosif și-au spus adio după o relație de 11 ani. În urmă cu mai bine de o lună, bruneta s-a mutat într-o casă pe care și-a construit-o la doar câteva minute de fostul ei partener. Se pare că aceasta nu locuiește singură, iar fanii au fost curioși să afle cu cine ia micul dejun aceasta!

Unde locuiește Claudia Iosif după despărțirea de Dorian Popa

După despărțirea de Dorian Popa, Babs este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu noutățile din viața sa. De curând, vedeta a făcut o postare cu care i-a pus pe gânduri pe internauți.

Citește și: Ce a spus Dorian Popa despre despărțirea de Claudia Iosif, Babs. Semnul care arată că suferă enorm. Au fost împreună 11 ani

Claudia Iosif le-a arătat acestora că nu ia masa singură, ci alături de o altă persoană misterioasă. Din imaginea respectivă se vedea clar că pe masă erau două farfurii cu mâncare și două căni de cafea. Acum, fanii divei e întreabă cu cine locuiește aceasta, după despărțirea de Dorian Popa

foto: instagram

Dorian Popa ar fi rupt relația

Cel care ar fi pus punct relației a fost Dorian Popa. Relația dintre cei doi scârțâia de mai mult timp, iar în ultima vreme, cei doi erau mai degrabă prieteni, fără intimități, notează cancan.ro. După aproape 11 ani petrecuți împreună, Dorian și Claudia au decis să o ia pe căi separate.

După despărțire, Babs s-a și mutat într-o altă casă și le-a arătat fanilor virtuali cum arată noua sa locuință.

În plus, ea menționa că noua locație se află la doar 5 minute distanță de luxoasa reședință a lui Dorian Popa din Domnești.

„Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție. O casă extrem de frumoasă, așa cum este ea, e făcuta cu foarte bun gust. Am cumpărat această casă, o voi transforma complet. O să vă țin la curent cu tot, o să vedeți ce fac.”, spunea Babs.

Citește și: De ce Dorian Popa era doar în lenjerie intimă în ziua în care a fost oprit de polițiști: „S-a făcut foarte mult mișto pe tema faptului că eram în chiloți”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *