Valentin Luca, finalistul de la Românii au Talent, prezent la petrecerea celui mai bogat om din India. Ce a dezvăluit despre invitații Mark Zuckerberg și Bill Gates

Ce băuturi au cerut invitații

Scris de: Daoud Andra

06 Mar. 2024

Valentin Luca, românul care s-a făcut remarcat la diverse emisiuni datorită talentului lui de a face jonglerii la bar, a participat recent la petrecerea celui mai bogat om din India. Finalistul de la Românii au Talent a pregătit o listă cu numeroase cocktailuri, dar a fost surprins de băuturile pe care i le-au cerut invitații.

Valentin Luca a fost la nunta celui mai bogat indian

Magnatul indian Mukesh Ambani a dat o petrecere de lux pentru a anunța căsătoria fiului său, moștenitorul imperiului de miliarde de dolari. La nuntă au participat numeroase vedete internaționale și oameni de afaceri, printre care Bill Gates sau Mark Zuckerberg. Românul Valentin Luca a fost responsabil cu băuturile și a pregătit o listă cu peste 100 de cocktailuri pentru eveniment.

Barmanul care a participat la Românii au Talent a fost surprins de alegerile invitaților, în materie de băuturi. Cei mai mulți dintre invitați au optat însă pentru alegeri simple, precum whiskey, vodcă sau tequila cu apă minerală și lime. Șeful META, Mark Zuckerberg, a băut șampanie de 800 de dolari sticla, după cum a povestit Valentin Luca.

Citește și: Iulia Vântur a dat cărțile pe față, după ce s-a spus că s-a despărțit de Salman Khan. De ce nu și-a însoțit de fapt iubitul la nunta fiului celui mai bogat om din India

”Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar. Aveau foarte multă gardă de corp. Asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly (n.r. prietenos). Cred că au destul de mulți dușmani acești oameni”, a povestit Valentin Luca.

Valentin Luca, la nunta celui mai bogat indian

Socrul mare este unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei

Tatăl mirelui, Mukesh Ambani, este un magnat cu afaceri în mai multe domenii, printre care comerț, energie și telecomunicații. Este în top 10 cei mai bogați oameni ai planetei, iar Forbes estimează că are o avere de aproape 117 miliarde de dolari.

Înainte de nunta propriu-zisă, magnatul a dat petreceri timp de 3 zile și 3 nopți, la care a cheltuit aproximativ 200 de milioane de dolari. Doar onorariul Rihannei a fost de 9 milioane de dolari, potrivit Pro TV. Artista a cântat la petrecere și a avut o întreagă încăpere numai pentru ea.

Citește și: Tendințe nuntă în 2024. Schimbarea care face furori printre miri, ce este la modă acum

”La bar a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură. Rihanna, nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă, special făcută pentru ea. Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că, poate, o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia zi”, a mai povestit finalistul Românii au Talent, pentru Pro TV.

Au fost prezenți 1.200 de invitați, la petrecerea care a avut loc într-un templu. Peste 100 de bucătari au fost responsabili cu bucatele servite la petrecere, iar Valentin Luca a coordonat o echipă de 14 barmani, din mai multe țări.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *