Valentina Pelinel dă din casă. Cum l-a anunțat pe Cristi Borcea că va fi din nou tată: „Amândoi ne doream”

Valentina Pelinel: „Așteptam momentul cu entuziasm”

Scris de: Daoud Andra

23 Mar. 2023

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt căsătoriți din 2018 și au împreună 3 copii. După venirea pe lume a fiului lor, Milan, afaceristul și-a mai dorit și o fetiță, iar dorința i s-a îndeplinit, la dublu. În 2019, fostul fotomodel a născut două fetițe gemene. Cum l-a anunțat Valentina pe Cristi Borcea că va fi din nou tată și cum a reacționat afaceristul.

Cum i-a dat Valentina Pelinel lui Cristi Borcea vestea că era însărcinată

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au trecut prin multe întâmplări de când formează un cuplu. Fostul fotomodel i-a fost alături omului de afaceri în perioada în care acesta era în închisoare și i-a dăruit trei copii. Atât Valentina, cât și fostul acționar de la Dinamo și-au dorit de la început o familie numeroasă, iar dorința li s-a îndeplinit.

Citește și: Valentina Pelinel nu se bagă să facă cozonaci, însă în fiecare weekend coace prăjituri alături de copiii ei. „Ei se implică activ, se mozolesc pe acolo, facem cot la cot” VIDEO EXCLUSIV

După ce s-a născut fiul lor, Milan, Cristi Borcea își mai dorea și o fetiță, care să semene cu soția sa. Rugăciunile le-au fost ascultate, iar Valentina Pelinel a născut gemene. Frumoasa blondă a povestit, într-un interviu pentru viva.ro, cum a fost când și-a anunțat soțul că este însărcinată din nou. Deși nu a dorit să dea prea multe detalii, ea a spus că amândoi își doreau la fel de mult să devină din nou părinți.

„Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit.”, a declarat Valentina.

Citește și: Dorința pe care a avut-o Cristi Borcea înainte de a se naște gemenele. Valentina Pelinel i-a îndeplinit marele său vis: „Fix așa a ieșit” EXCLUSIV

Valentina Pelinel
Valentina Pelinel, Cristi Borcea și cei trei copii ai lor

Cât de diferite sunt cele două fetițe

Rania și Indira, gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea, au venit pe lume în anul 2019. Fostul model spune că acestea au personalități total diferite, în ciuda faptului că sunt gemene. Soția lui Cristi Borcea a mai povestit că le susține și le ajută să își contureze fiecare personalitatea ei și că sunt la vârsta la care învață prin imitație și asociere.

Citește și: Fiicele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea au împlinit 4 ani. Imagine adorabilă cu gemenele

„Sunt adorabile cum învață ele prin imitație și mai ales cât de diferite sunt ca personalitate, deși sunt gemene. Fiecare are spiritul ei propriu și mă bucur să văd cum și-l dezvoltă prin alegerile pe care le fac. Îmi place și mie să le îmbrac și să le răsfăț, dar de cele mai multe ori nu dau iama în lucrurile mele, ci sunt alături de ele să își aleagă fiecare ce îi place din garderoba proprie și să învețe să își contureze un stil.”, a mai spus vedeta, pentru aceeași sursă.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *