Valentina Pelinel, dezvăluire emoționantă despre Cristi Borcea: „Este sufletul meu pereche!”. Ce spune despre soțul ei, după 4 ani de căsnicie. EXCLUSIV

Ce tabieturi au, în fiecare seară, înainte de culcare
Valentina Pelinel, dezvăluire emoționantă despre Cristi Borcea: „Este sufletul meu pereche!”. Ce spune despre soțul ei, după 4 ani de căsnicie. EXCLUSIV

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc și se bucură de o familie frumoasă, alături de ei stând Milan și gemenele Rania și Indira. Superba vedetă ne-a oferit detalii emoționante, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre căsnicie și soțul ei. Este sigură că alesul său îi este suflet pereche.

Valentina Pelinel: „Petrecem mult timp împreună, nu ne plictisim unul de celălalt”

Valentina Pelinel, aflată la evenimentul de promovare pentru o anumită terapie medicală non-invazivă cu radiofrecvență, susține că fiorii dragostei au fost menținuți în căsnicie. Ea și Cristi Borcea au grijă să petreacă mult timp împreună:

„Nu le uiți, (n.r. primele întâlniri) dar să știi că noi, cumva, am menținut fiorii în relația noastră. Petrecem mult timp împreună, nu ne plictisim unul de celălalt, facem chestii împreună. Nu poți să zici că relația se consumă în 4 ani, mai ales dacă oamenii au atracție și se potrivesc. Cum zicem noi: „Asta este, e chimie!”

„E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au fost alături mai întâi la greu, iar apoi la bine. Superba blondină este sigură că partenerul îi este suflet pereche. Aceasta a explicat că, în căsnicia ei, încrederea și respectul reprezintă ingredientele de succes:

„Da, este clar că este sufletul meu pereche! E important și faptul că noi am apărut unul în viața celuilalt în momente dificile din viața noastră. E mai ușor să fie mai întâi la bine și apoi la rău. La noi a fost invers. Cred că și asta ne-a unit foarte tare pentru că ne-am dat seama că ne putem baza unul pe celălalt și că încrederea e foarte importantă. Noi ne-am acordat încredere și respect unul altuia. Indiferent de ce se întâmplă în jur, noi putem să fim o echipă împreună”.

Citește și: Decizia pe care Valentina Pelinel a fost nevoită să o ia la 16 de ani. „Oare aș mai avea puterea să fac așa ceva?” Detalii nebănuite EXCLUSIV

Valentina Pelinel dezvaluire emotionanta despre Cristi Borcea
Valentina, alături de cei trei copii ai săi și ai lui Cristi Borcea

Ce obiceiuri au, după ce micuții lor merg la culcare

Cristi Borcea și soția lui petrec mult timp împreună, mai ales seara, după ce micuții lor, Milan și gemenele Indira și Rania, merg la culcare. Aceștia au câteva tabieturi de cuplu, despre care fostul manechin internațional ne-a vorbit:

„Nu cred că este nimic care trebuie să fie făcut musai sau, orice s-ar întâmpla, e bine să lași lucrurile să decurgă lin. Avem tabieturile noastre pe care le respectăm. Împreună avem tabieturi, seara ne place, indiferent de cât de grea sau lungă a fost ziua, să stăm pe terasă amândoi, să povestim despre cum a fost ziua, să ne sfătuim, să vorbim de chestii personale, chestii de business, orice. Adică rămânem noi doi, copiii se culcă și dezbatem firul în patru”.

„Este sigur pe el și este mândru că m-a ales”

Când a venit vorba despre gelozie, Valentina Pelinel ne-a explicat că partenerul său este un bărbat sigur pe el, mândru pentru că a ales-o. Mai mult, Cristi Borcea îi face mereu complimente soției sale, dovedind că o iubește și că o respectă:

„Să știi că zice mereu. (n.r. că este o femeie frumoasă, atât în exterior, cât și în interior).E drăguț să zică soțul tău, de la soțul tău vrei apreciere înainte de toate și de la ai tăi. E un bărbat sigur pe el. Mie îmi place asta la un bărbat. Cred că noi ne-am dovedit unul celuilalt că ne respectăm și ne iubim, nu avem de ce să ne îngrijorăm în privința asta. Este sigur pe el și este mândru că m-a ales și eu că l-am ales pe el. Așa a fost să fie, chimia care este nu poate să fie contestată”.

Citește și: Cristi Borcea a spus clar. Ce îi va face Valentinei Pelinel, în caz de divorț

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *