Valerie Lungu, despre cei care îi “fură” conținutul din mediul online: “Am văzut că fac milioane” VIDEO EXCLUSIV

Mărturisiri incredibile

Valerie Lungu este o prezență activă în social media, atât pe Instagram, cât și pe TikTok, unde postează diverse fotografii și videoclip-uri, dezvăluind ținute inedite, urmărind trend-uri sau vorbind despre experiențele sale. Totuși, atât în România, cât și peste hotare, există anumiți utilizatori care se folosesc de pozele și videoclip-urile sale. Aceasta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre acest aspect, explicând că a observat că mulți care îi folosesc conținutul reușesc să facă și milioane de vizualizări.

Ce spune Valerie Lungu despre cei care îi fură conținutul în mediul online

Frumoasa influenceriță este cunoscută pentru conținutul pe care îl prezintă în mediul online. Mulți poate cred că are o întreagă echipă în spate, însă acest lucru nu este adevărat! Înainte, vedeta se filma și poza singură, iar acum se bucură de ajutorul partenerului său pentru a avea videoclip-uri cât mai bune:

“Recent, mi le face Alex. (n.r. iubitul ei) Este un videograf și un creator de conținut foarte bun. Dacă îniante mi le făceam singură, acum le-am pasat pe toate lui. Dacă are cineva de făcut un videoclip, să îl apeleze pe el! Nu este vorba de o echipă, Doamne ajută pentru că l-am descoperit și face ceea ce face! Mi se pare incredibil!”

Ce face atunci când trebuie să pozeze mai multe ținute într-o zi

Valerie Lungu, pe care am întâlnit-o la avanpremiera filmului “Mica Sirenă”, ne-a explicat ce face atunci când are de pozat mai multe ținute într-o zi. În România, vedeta se schimbă în mașină, având o întreagă garderobă în autoturism. Totuși, când se află în altă țară, ea merge cu un bagaj și se schimbă chiar și pe stradă pentru a le aduce fanilor conținut nou în mediul online:

“În România am mașină. Mă schimb în mașină, am o garderobă întreagă acolo. Când sunt peste hotare, merg cu trolerul după mine și mă schimb într-o baie, pe stradă, unde apuc. Acesta este job-ul nostru, nu ai ce să faci. Dacă nu vrei să vii zilnic, mai bine îți iei o zi întreagă și filmezi de dimineața până seara. Cam asta funcționează.”

Citește și Valerie Lungu, cerută în căsătorie la Paris. Cine e de fapt iubitul ei. A încercat să păstreze discreția, dar s-a aflat tot

“Felicitări celor care fac milioane pe munca mea! Nu am ce să fac, pot să mă supăr și cam atât”

Videoclip-urile făcute de Valerie Lungu sunt extrem de apreciate, ba chiar, anumiți utilizatori de pe TikTok și Instagram le folosesc pe conturile lor, fără să ofere drepturi de autor, câștigând milioane de vizualizări. Vedeta ne-a explicat că nu are ce să facă în acest sens, căci s-a interesat, fiind conștientă de ce se întâmplă:

“Nu, din păcate nu poți să faci chestia asta, am încercat. (n.r. să ceară drepturi de autor pentru videoclip-urile ei, folosite pe alte conturi). Am văzut că fac milioane (n.r. de vizualizări), dar, până la urmă, asta este, îmi asum. Felicitări celor care fac milioane pe munca mea! Nu am ce să fac, pot să mă supăr și cam atât.”

Citește și Valerie Lungu are planuri mari. E pregătită să facă orice pentru visul ei: “Un an în Dubai, un an în Londra, un an poate în America” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *