Vedeta care a avut o apariție șocantă la premiile Emmy 2024. Invitații s-au speriat când au văzut-o

Deghizare demnă de Halloween

Scris de: Daoud Andra

16 Jan. 2024

Lumea bună din industria cinematografică s-a adunat, luni seara, la gala de decernare a premiilor Emmy. Cea de-a 75-a ediție a celor mai importante premii din televiziune s-a desfășurat cu câteva luni întârziere, din cauza grevei de la Hollywood. Una dintre vedetele care au venit la eveniment a șocat cu felul în care a ales să se accesorizeze.

Apariție ciudată la premiile Emmy 2024

Luni seara, la Los Angeles, a avut loc gala de decernare a premiilor Emmy. Cele mai bune seriale și cei mai buni actori au fost recompensați pentru prestațiile lor din ultimul an. Evenimentul a fost prilej excelent pentru vedete de a-și etala ținutele spectaculoase pe covorul roșu.

De departe cele mai originale apariții le-au avut starurile din show-ul RuPaul’s Drag Race. Vedeta cunoscută drept Princess Poppy în show a apărut la gala Emmy deghizată în goblin, fiind foarte greu de recunoscut. Rochia verde și machiajul care îi acoperea chipul făceau să pară că s-a pregătit pentru o petrecere de Halloween.

Citește și: Selena Gomez, apariție fabuloasă la premiile Emmy 2024. A atras toate privirile cu această rochie superbă FOTO

Look-ul original a atras numeroase reacții pe rețelele de socializare și, în timp ce mulți au apreciat îndrăzneala, alții au spus că înfățișarea i-a speriat. Show-ul lui RuPaul Charles a câștigat trofeul pentru cel mai bun reality show pentru a cincea oară.

Vedeta care a avut o apariție șocantă la premiile Emmy 2024. Invitații s-au speriat când au văzut-o
Princess Poppy, de nerecunoscut la gala Emmy

”Succession” și ”The Bear”, marii câștigători ai serii

Cele mai bune seriale din ultimul an au adunat peste 20 de nominalizări fiecare la gala premiilor Emmy din acest an. Serialul ”Succession”, care a ajuns la ultimul sezon, a fost nominalizat la nu mai puțin de 27 de categorii, iar la 6 dintre ele a și câștigat. Tot 6 trofee și-a adjudecat și producția ”The Bear”, iar serialul ”Beef” a ieșit învingător la 5 categorii. Iată care au fost marii câștigători ai serii:

  • Cel mai bun serial dramă: ”Succesion”
  • Cel mai bun serial de comedie: ”The Bear”
  • Cea mai bună mini serie TV: ”Beef”
  • Cel mai bun actor într-un serial dramă: Kieran Culkin – ”Succession”
  • Cea mai bună actriţă într-un serial dramă: Sarah Snook – ”Succession”
  • Cel mai bun actor într-un serial comedie: Jeremy Allen White – ”The Bear”
  • Cea mai bună actriţă într-un serial comedie: Quinta Brunson – ”Abbott Elementary”
  • Cel mai bun actor într-o mini serie: Steven Yeun – ”Beef”
  • Cea mai bună actriţă într-o mini serie: Ali Wong – ”Beef”

Citește și: Cine este Bianca Boeroiu, românca triumfătoare la Premiile Emmy 2024. A strălucit alături de marile vedete de la Hollywood

În ceea ce-i privește pe actori, cei care au plecat acasă cu câte un trofeu Emmy pentru interpretările lor au fost: Ayo Edebiri, Jennifer Coolidge, Matthew Macfadyen, Quinta Brunson, Jeremy Allen White, Niecy Nash-Betts, Ebon Moss-Bachrach, Ali Wong, Steven Yeun, Sarah Snook şi Kieran Culkin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *