Vestea dată de Florin Dumitrescu, după ce a revenit la Pro TV: ”Să ne iertați”

Unde a plecat juratul de la MasterChef

Scris de: Daoud Andra

25 Apr. 2024

La scurt timp după ce a anunțat că revine la Pro TV, chef Florin Dumitrescu și-a luat familia și a plecat într-o vacanță. Celebrul bucătar își încarcă bateriile înainte de a începe filmările pentru un nou sezon al emisiunii MasterChef și a publicat un mesaj pentru fanii lui de pe internet.

Decizia luată de Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu Pro TV

După o perioadă tensionată, marcată de procese cu Antena 1, chef Florin Dumitrescu pare că și-a găsit în sfârșit liniștea. Atât el, cât și Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au bătut palma cu Pro TV și revin la acest post, după 10 ani de când au plecat. Cei trei jurați vor apărea în sezoul cu numărul 9 al show-ului MasterChef și fiecare se pregătește cum știe mai bine pentru începerea filmărilor.

Florin Dumitrescu a plecat, împreună cu soția sa și cele două fiice, într-o vacanță în Grecia. Celebrul bucătar se bucură de câteva zile de relaxare, la soare, dar nu i-a uitat nici de fanii lui de pe internet. La scurt timp după ce a ajuns la hotel, juratul s-a fotografiat împreună cu soția lui și a scris în dreptul imaginii:

Vezi și: Câți bani ar fi primit Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu de la Pro TV. Detalii inedite din culisele mutării bombă din TV

”Scuze, suntem complet nemachiați și cu un filtru mic, dar cine ne cunoaște știe că suntem sinceri. Chiar îmi era dor de liniștea asta pe care o trăim azi. Fetele sunt mai mari, am scăpat de scutece, am zburat până aici, deci am câștigat ore în plus pentru vacanță. La întoarcere ne așteaptă o nouă eră în care sunt sigur că vom fi super fericiți. Dacă nu postez zilele următoare, să ne iertați. Pentru orice urgență lăsați un comentariu sau un mesaj și revin eu”.

Vestea dată de Florin Dumitrescu, după ce a revenit la Pro TV
Florin Dumitrescu și soția sa, pe balconul hotelului

Ce spune despre revenirea la MasterChef

După ce Pro TV a anunțat că cei trei jurați revin la emisiunea care i-a făcut celebri, fiecare dintre ei a dat câte o declarație prin care și-au exprimat entuziasmul de a reveni la postul unde au debutat, în 2012.

Vezi și: Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui, în ziua nunții. Singura imagine care a scăpat pe net cu cei doi

”Este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea.

În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a declarat Florin Dumitrescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *