Violeta Bănică, lovitură sub centură pentru părinții săi. Anunțul pe care nimeni nu credea că o să-l facă

Ce anunț a făcut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

Violeta, fiica pe care Andreea Marin o are împreună cu Ștefan Bănică, a crescut și a devenit o adolescentă în toată regula. În vârstă de 16 ani, aceasta s-a gândit deja ce vrea să facă, mai departe, în viață. Până și părinții săi au rămas uimiți atunci când au auzit ce carieră vrea să urmeze fiica lor. Iată ce meserie și-a ales superba tânără!

Ce meserie și-a ales Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

Andreea Marin și Ștefan Bănică nu mai au nevoie de nicio descriere. Ea este o prezentatoare extrem de apreciată în țara noastră, iar el un cântăreț celebru. Între 2006 și 2013, cei doi au fost căsătoriți, iar din iubirea lor a rezultat o fiică minunată, Violeta.

Deși nu mai sunt împreună, prezentatoarea TV și artistul îşi îndeplinesc rolurile de părinţi pentru copilul lor cum nu se poate mai bine și o sprijină pe Violeta în tot ceea ce face.

Tânăra are 16 ani și este deja orientată în ceea ce privește viitoarea sa carieră. Și nu, nu vrea să îmbrățișeze meseria mamei sale sau a tătălui său. De curând, Violeta a dezvăluit ce profesie și-a ales.

”Mi-a plăcut de mică artă. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele. Deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai multă partea aceasta de Drept, în care mă îndrept.

Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am crescut într-o casă și într-un loc creativ, care vă permite să experimenteze tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg”, a declarat adolescenta, conform celor de la Spectacola.

Citește și Violeta Bănică, declarații surprinzătoare despre relația cu Andreea Marin și Ștefan Bănică: “Am doi părinți brilianți”. Ce mesaj prețios le-a transmis!

Violeta Bănică, mândră de părinții săi

Violeta Bănică a mărturisit că este extrem de mândră de părinții pe care Dumnezeu i i-a dat. Tânăra spune că Andreea Marin și Ștefan Bănică o  susțin în tot ceea ce vrea ea să facă.

”Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: „Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult.

Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a mai adăugat Violeta Bănică.

Citește și Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, de o frumusețe răpitoare. Violeta s-a transformat într-o tânără superbă, la aproape 16 ani. Imaginile fac furori!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.1 28 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *