Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe. Cât de mult s-a schimbat actorul din Clanul de când a devenit tată: ”Nu o să o oblig niciodată” VIDEO EXCLUSIV

”Nu o să-i dau nici oportunitatea să se bucure de ce fac eu bun”

Vladimir Drăghia s-a schimbat complet de când a devenit tată, însă nu a uitat niciodată greșelile sau deciziile pe care le-a luat în trecut. Nu o spunem noi, ci chiar el, care este de părere că fiicele lui, Zora și Alegra, trebuie să se mândrească în viață cu propriile realizări, nu cu cele ale părinților. Vladimir Drăghia a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că vrea să fie un model pentru fetele lui, dar nu neapărat ceva de copiat.

Vladimir Drăghia, despre viața de familie

În timp ce mulți copii se laudă la școală sau în rândul prietenilor cu realizările părinților sau cu statutul acestora, Vladimir Drăghia nu pune accent în fața fiicelor sale, în momentul de față în fața Zorei, căci Alegra este la vârsta la care nu înțelege mare lucru, despre meseria pe care el o practică și cât de celebru este. Dovadă că nici nu a dus-o pe Zora pe platourile de filmare de la ”Clanul”.

”Echipa de la ”Clanul” este atât de profi, încât recunosc că m-a bătut gândul să o aduc pe set, dar ținând cont de cât de profi este echipa, acolo este armată, totul este la minut, mi-a fost frică să o aduc pentru că, fiind copil, nici nu pot să îi spun să stea într-un loc și să nu zică nimic. În același timp, nici nu aș vrea cumva să pericliteze munca întregii echipe făcând vreo tâmpenie pe acolo. Așa că am preferat să o țin acasă, să îi povestesc ce se întâmplă”, a explicat Vladimir Drăghia.

Singura ocazie în care i-a arătat fiicei sale cu ce se ocupă cu adevărat a fost acum doi ani, când a luat-o cu el la teatru, să vadă un spectacol cu el.

”Am luat-o o dată la teatru, dar era acum aproape doi ani. La o piesă pe care nu cred că a înțeles-o. Poate o iau la teatru peste câteva luni, când cred că o să fie mai dispusă să înțeleagă ce se întâmplă acolo”.

Citește și: De ce și-a mutat Vladimir Drăghia fetița la altă grădiniță. „Au pierdut câteva zeci de mii de euro”. Ce l-a deranjat pe actor

Astfel că Zora nu l-a văzut în postura de polițist, personaj jucat în serialul ”Clanul”, nici măcar din fața televizorului. Asta pentru că Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, au decis ca fiicele lor să nu petreacă timp în fața unui televizor.

”Ca să fiu extrem de sincer. Noi nu avem televiziune prin cablu acasă. Ne-am pus, în schimb, Voyo, pentru serial. Momentele în care vrem să ne uităm la seriale, sunt momente în care alegem noi să ne uităm. De obicei ne uităm la televizor când copiii dorm sau când nu sunt acasă. Ea nu prea are timp ca să se uite și dacă are, să zicem că îi dăm 20 de minute pe zi, atunci preferă să se uite la desene animate. Așa că nu o să o oblig niciodată să se uite la taică-su, care cine știe ce zice pe acolo, în loc să se uite la desene. Are timp. Pe Voyo vor rămâne episoadele mult timp de acum înainte, când o să fie un pic mai mare, și dacă o să fie curioasă, o să poată să se uite”, ne-a mai povestit actorul.

Vladimir Drăghia nu vrea ca fiicele lui să trăiască din realizările sale

Cu alte cuvinte, Zora nu se laudă printre prieteni și colegi cu faptul că tatăl ei este un actor cunoscut și nu pare că va ajunge vreodată în această ipostază, căci Vladimir Drăghia și-a făcut deja un plan în ceea ce privește educația fiicelor sale.

”Încercăm să umblăm la mândrie, să nu fie prea mândră. Dacă e să fie mândră cu ceva, să fie cu ce a făcut cea, nu cu ce face taică-su. De mică trebuie să o învățăm. Adică să se mândrească cu ce face ea, nu cu ce fac eu. Dacă i-aș permite să se mândrească cu ce face taică-su, cumva ar trebui să-mi asum și dacă fac eu vreo tâmpenie, ar trebui să-i fie ei rușine. Motiv pentru care nu o să-i dau nici oportunitatea să se bucure de ce fac eu bun, nici nu o să o încarc cu eventuale tâmpenii pe care le voi face pe viitor. N-ai de unde să știi niciodată. Suntem oameni, ni se mai pot întâmpla tot felul de tâmpenii. Sper să nu se întâmple, dar nu aș fi la prima”, a mai completat Vladimir Drăghia pentru EGO.ro.

Citește și: Cum reușește Vladimir Drăghia să fie o persoană foarte degajată: „Nu mă interesează dacă se scumpesc gazele. Dacă nu o să am bani, nu o să le plătesc” EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *