Zanni, împins de la spate de o prietenă ca să-și termine studiile: ”Mi-a zis că trebuie musai să iau BAC-ul pentru că ea vede în mine un actor” VIDEO EXCLUSIV

De ce câștigă concursurile tv: ”Dacă îi văd pe unii că le bate nuca în cap, evident că am un avantaj în fața lor”

Povestea de viață a lui Zannidache este cunoscută de toată lumea, tânărul reușind să devină un exemplu pentru mulți copii din România, dat fiind faptul că poți să ai reușite și fără să fii îndelung susținut. Zanni a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că singurul lui regret, în momentul de față, este că nu și-a luat până acum Diploma de Bacalaureat, însă va face tot posibilul ca, în viitorul apropiat să se întâmple și asta, mai ales că, pe lângă muzică, televiziune și sport, își dorește o carieră și în cinematografie.

”Am și niște calități ale mele, pe care nu mi le ia nimeni. Contează foarte mult și inteligența”

Spuneam că Zannidache este un exemplu pentru tinerii din România prin prisma ambiției de care dă dovadă și perseverenței. De când a intrat sub aripa protectoare a lui Alex Velea, nu doar că a reușit să-și facă un nume în muzica trap, dar a fost ofertat să participe la tot soiul de reality-show-uri, de la „Chefi la cuțite”, „Survivor”, până la „Splash! Vedete la apă”, pe multe dintre el reușind să le și câștige.

„Nu e vorba că sunt eu prea sportiv sau prea atletic. Adică sunt, dar sunt în comparație cu cei care nu sunt atletici. Lumea nu prea mai merge pe sport. Am și niște calități ale mele, pe care nu mi le ia nimeni. Contează foarte mult și inteligența. Acum, uitându-mă la cei care or să vadă acest interviu, sigur or să zică că sunt nebun și or să se simtă jigniți. Contează foarte mult cum percepi lucrurile, cum înveți, cum te deschizi unei experiențe noi.

Dacă mă duc într-o competiție și îi văd pe unii că nu înțeleg nimic și le bate nuca în cap, evident că am un avantaj în fața lor. De multe ori m-am gândit la toate competițiile la care am mers, dacă erau ei mai deștepți și mai buni decât mine? Că nu trebuiau să fie cei mai buni sau cei mai deștepți, căci eu nu sunt cel mai bun sau cel mai deștept, doar că am dat de oameni care nu erau pregătiți nici fizic, nici psihic”, a declarat Zanni despre faptul că a reușit să câștige majoritatea premiilor puse în joc.

„Am acceptat pentru bani”

Extrem de sincer, Zannidache a mărturisit că apariția lui în cadrul acestor show-uri  TV s-a rezumat exclusiv la bani, nicidecum nu și-a dorit să-și câștige popularitatea sau să devină celebru. Pe același principiu a mers și atunci când a ales să participe la o competiție de MMA, un sport pe care nu l-a practicat niciodată, însă despre care și-a dat seama, după câteva antrenamente, că vrea să-l ducă mai departe de o singură luptă în ring.

„Am acceptat pentru bani și după ce am început antrenamentele evident că sunt pornit să câștig și mi-ar plăcea să și continui să mă lupt. Că îmi place”, a mai povestit Zanni.

Zanni
Zanni

Între timp, el și-a dat seama că MMA-ul este un sport care îl împlinește.

„E fix ca același lucru ca atunci când nu îți place un lucru, dar după ce începi să-l cunoști mai bine, începe să-ți placă. Sper exemplu, matematica. Când eram la școală nu îmi plăcea matematica. Deloc. Când mă amenința profesoara că mă dă afară, că mă lasă corigent, repetent, mă obliga să mă apuc de învățat și obligat fiind, când vedeam că îmi iese, că mă descurc, că în sfârșit înțeleg ce zice profesorul la tablă, atunci parcă începea să-mi placă. Nu mă vedeam făcând vreodată MMA. Niciodată în viața asta. Dar dacă mi-au dat suma și m-am băgat, apoi am început să mă antrenez, atunci a început să-mi placă”, a mai completat cântărețul, care acum vrea să ducă această joacă la un alt nivel. „Am văzut că îmi ies anumite chestii, nu vreau să dau mai multe detalii, și am zis că aș putea să încerc să o duc la un alt nivel”.

Zanni
Zanni

„Nu am mai avut timp de muzică”

Toate acestea vin însă la pachet cu anumite sacrificii. Dovadă că, în ultima vreme, Zannidache nu a mai avut timp să intre în studio și să înregistreze piese noi, însă cu toate acestea mărturisește că nu va renunța niciodată la muzică, indiferent de ce alt sport va mai descoperi. „Nu am mai avut timp de muzică, adică să intru în studio, dar am avut concerte la care m-am dus căci sunt prioritare. Am timp și de muzică. După concerte, m-am dus la antrenamente, am dormit și tot așa”.

Mai mult decât atât, presat de oamenii care cred în potențialul lui, Zannidache vrea să dea examenul de Bacalaureat și, de ce nu, să urmeze niște cursuri de actorie, tocmai pentru a „ataca” și acest domeniu.

„Cei care mă cunosc mă bat la cap să mă apuc de Actorie. Am o prietenă care este un pic mai mare, prietenă de familie aș putea să-i zic, nu că aș avea o familie și ea e prietenă cu familia mea, îi zic așa pentru că este o relație frumoasă între noi și ea mi-a zis că vrea să mă ajute să merg să-mi iau BAC-ul. Eu i-am zis că nu am nevoie de el, dar ea tot insistă. Mi-a zis că trebuie musai să iau BAC-ul pentru că ea vede în mine un actor. Ea vrea să merg la facultatea de Actorie pentru că este de părere că eu mă exprim, gesticulez, știu să intru în personaj. Deci mi-ar plăcea și treaba asta cu actoria. Cine știe, poate la un moment dat”, a mai povestit Zanni pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *