A murit Natașa Raab. Prin ce a trecut actrița în ultimii ani de viață, aceasta avea 70 de ani

Iată mai multe informații.
A murit Natașa Raab. Prin ce a trecut actrița în ultimii ani de viață, aceasta avea 70 de ani

Natașa Raab, actrița care a fost nominalizată la Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal datorită interpretării sale memorabile în filmul „Din dragoste cu cele mai bune intenții” (2011), s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani. Iată mai multe detalii despre decesul celebrei actrițe.

Natașa Raab a murit

Marea actrița, Natașa Raab, s-a stins din viață la vârsta de doar 70 de ani. Aceasta a întâmpinat serioase probleme de sănătate recent. Talentata artista s-a confruntat cu o boală autoimună care în timp a afectat-o atât de mult, încât capacitatea ei de a vorbi, cât și memoria i-au fost afectate. Astfel, artista a primit un alt diagnostic dureros de la medici și anume boala Parkinson.

A murit Natașa Raab
A murit Natașa Raab

De asemenea, de a lungul carierei sale faimoasa actriță a cucerit inimile fanilor și a impresionat publicul român cu numeroasele sale apariții în filme, seriale și producții de teatru.

Citește și: A murit actrița Adina Cristescu. Aceasta avea 56 de ani, ce s-a aflat despre cauza morții. Apropiații sunt îngenuncheați de durere

Colegul de platou a încercat să o contacteze

Natașa Raab, cunoscută și sub numele de Coana Chiva din celebra reclamă la iaurt, se lupta cu o boală nemiloasă de câțiva ani. Ea a fost diagnosticată cu Parkinson, o afecțiune degenerativă care, din păcate, a condus-o la o stare în care nu mai putea să se ridice din pat.

Acest lucru a stârnit îngrijorare printre foștii colegi de scenă, deoarece aceasta nu mai fusese văzută de ceva vreme în spațiul public. Unul dintre cei care au încercat să afle mai multe despre starea ei de sănătate a fost chiar actorul Florin Zamfirescu. El a dezvăluit cu ceva timp în urmă că, deși a încercat în repetate rânduri, nu a reușit să mai poată să comunice cu Natașa Raab.

Vezi și: Fotografie de colecție de la nunta lui Amza Pellea de acum 65 de ani. Omagiul superb adus de fiica lui, Oana: ”Este privilegiul vieții mele”

„Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune. De atunci, să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!”, a declarat cu amărăciune Florin Zamfirescu cu mai mult timp în urmă.

Decesul actriței a provocat un mare șoc

Trecerea în neființă a actriței a șocat profund, atât publicul, cât și pe cei apropiați, iar aceștia și-au manifestat tristețea și compasiunea pe platformele de socializare.

Te poate interesa și: Boala cruntă de care suferă Natașa Raab, alias Coana Chiva. Apropiații sunt îngrijorați: „Am tot sunat-o, dar nu răspunde!”

„A trecut ca o boare pe pământ Natașa Raab …drum în lumină…RIP”, a scris pe Facebook, Anca Florea.

„Actrița Natașa Raab ne-a părăsit, mi-au rămas amintiri frumoase alături de acest mare nume al scenei românești actoricești. Dumnezeu să o ierte!”, a postat și solistul vocal Traian Frîncu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *