Apariția pentru care Radu Vâlcan a fost criticat de fani. Cum s-a îmbrăcat prezentatorul: “Sigur Adela te găsește foarte atractiv maimuțărit așa, nu?”

Outfit-ul care i-a intrigat pe fani

Scris de: Daoud Andra

20 Feb. 2024

Radu Vâlcan și-a conturat, de-a lungul timpului, un stil vestimentar care i se potrivește și care se bazează pe lejeritate. Hainele pe care le poartă nu sunt însă întotdeauna pe placul celor care îl urmăresc în mediul online, iar de curând prezentatorul TV a primit critici de la urmăritori, pentru felul în care a ales să se îmbrace.

Ținuta cu care Radu Vâlcan a intrigat internetul

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Radu Vâlcan are un stil vestimentar original, ușor atipic, ar putea spune mulți oameni. Soțul Adelei Popescu poartă adesea ținute nonconformiste, cu croială lejeră, iar din când în când postează și în mediul online outfit-urile pe care le alege.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, imagini din vacanța petrecută în Milano. Cei doi au fost în vizită la Adelina și Cristi Chivu, cum s-au distrat

De curând, Radu Vâlcan și-a ales mai multe ținute pe care urmează să le poarte la filmările pentru sezonul 8 al emisiunii ”Insula Iubirii”, care se va filma în Thailanda. Prezentatorul a postat un selfie pe Instagram, în care poartă o bluză galbenă cu model albastru pe piept și o pereche de pantaloni lejeri, cu imprimeu colorat. În timp ce unii au apreciat apariția, au existat și numeroase voci care l-au criticat pentru felul în care a ales să se îmbrace.

”La prima vedere am crezut că e Smiley”, ”Zici că Adela te-a atârnat pe sârmă”, ”La circ mergi?”, ”Înțeleg dorința de confort și lejeritate, doar că ce este prea mult strică”, ”Mama ta, dacă te vede, zice și ea că ești adorabil?… Sigur Adela te găsește foarte atractiv maimuțărit așa, nu?” – au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit prezentatorul la postare.

Citește și: Cum își educă Radu Vâlcan cei trei băieți: ”Cred că de fapt asta este cheia”. Fiul cel mare pare să le calce pe urme părinților VIDEO EXCLUSIV

Apariția pentru care Radu Vâlcan a fost criticat de fani. Cum s-a îmbrăcat prezentatorul: “Sigur Adela te găsește foarte atractiv maimuțărit așa, nu?”
Ținuta cu care Radu Vâlcan i-a intrigat pe internauți

Ce spune Radu Vâlcan despre sezonul 8 al emisiunii

”Insula Iubirii” se bucură de mult succes și, după 7 sezoane de difuzare, numeroși telespectatori se întrebau dacă emisiunea se mai face sau nu. Prezentatorul TV a spus recent, într-un interviu pentru EGO.ro, că sezonul cu numărul 8 este în pregătire și că urmează să înceapă filmările.

”Am terminat casting-ul și abia așteptăm să începem sezonul cu numărul 8. Știu deja cum stă treaba. Nimeni nu se uită, dar toată lumea știe despre ce este vorba în emisiune. Știu și pe ce muzică dansează concurenții. E chiar mișto muzica”, a spus Radu Vâlcan, făcând aluzie la faptul că nimeni nu recunoaște că se uită la emisiune, dar producția are audiență.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Mesajul Irinei Tănase pentru Dragnea, de Paşte! E SURPRIZA MOMENTULUI, nimeni nu se mai aştepta
Întâmplare șocantă într-un centru comercial: Jucător de fotbal rănit după un atac cu acid
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă....
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 7 Mai 2024: Peștii ar trebui să le acorde mai multă atenție celor din...
Sfatul zilei 7 Mai 2024. Săgetătorii ar trebui să învețe să nu mai fie așa...
Top 5 zodii de bărbați care nu știu ce vor de la viață
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Meghan Markle, gest șocant în public. Cum a reacționat când o femeie a vrut să...
Lucia Moraru, văduva regretatului actor Marin Moraru a încetat din viață: ”Nu am cuvinte!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *