Bianca Brad, despre diagnosticul cu o boală cruntă și moartea fetiței sale: „Făceam atacuri de panică”. Prin ce mari cumpene a trecut VIDEO EXCLUSIV

Bianca Brad: ”Când primești diagnosticul este un șoc îngrozitor”

Scris de: Daoud Andra

15 Nov. 2023

Bianca Brad, despre diagnosticul cu o boală cruntă și moartea fetiței sale: Făceam atacuri de panică. Prin ce mari cumpene a trecut VIDEO EXCLUSIV

Bianca Brad s-a bucurat de un succes extraordinar în lumea modei, în anii ’90. Faptul că a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din România nu i-a adus însă fericirea deplină. Pe plan personal, fostul model s-a confruntat cu probleme grave. Vorbește despre cele mai negre perioade din viața ei, în emisiunea Ego Life din această seară.

Bianca Brad, despre momentele care i-au marcat viața

În anii ’90, Bianca Brad era considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din România. Câștigase un important concurs de frumusețe și își construia o carieră în lumea modei. De-a lungul timpului, vedeta a avut de-a face cu provocări foarte mari pe plan personal.

Miercuri, 15 noiembrie, ea este invitata Danei Săvuică în emisiunea Ego Life, unde discută deschis despre cele mai negre perioade din viața ei. De-a lungul anilor, fostul model a pierdut un copil și a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă pe care, din fericire, a reușit să o învingă.

”În 2015 am fost diagnosticată (n.r. cu cancer), dar în 2021 abia am ajuns la operație, când am decis că e cazul să o fac. Apropo, să nu faceți ca mine! Prima dată când primești diagnosticul este un șoc îngrozitor. La mine venea după multe alte încercări grele. Am fost foarte supărată și nu înțelegeam de ce îmi dă Dumnezeu încă una. Nu a fost de fapt o pedeapsă, am înțeles tot ce s-a întâmplat. ”, a povestit fostul model, în emisiunea Danei Săvuică.

Citește și: Ce obișnuia să facă Bianca Brad, la începutul carierei de model: „Am învățat ”furând”, uitându-mă la colege”. Ce spune despre manechinele de azi VIDEO EXCLUSIV

Cum a ajuns să se îmbolnăvească

Bianca Brad a mărturisit că după ce i-a murit fetița la naștere, a început să se teamă să nu pățească și fiul ei ceva. Din acest motiv, crede că a atras boala cu care a fost diagnosticată și a început să studieze în acest sens.

Citește și: Boala a responsabilizat-o pe Bianca Brad: ”Verific cremele ca să mă sigur că nu sunt toxice” VIDEO EXCLUSIV

”După ce am pierdut-o pe Emma (n.r. fetița ei), îți dai seama că într-o fracțiune de secundă se poate întâmpla ceva și să îți moară copilul… Făceam atacuri de panică doar imaginându-mi că Luca (n.r. fiul ei) se împiedică și dă cu capul de scară și rămâne acolo. Aveam atacuri de panică înfiorător de mari și dure și mă consumau enorm. Am început să mă rog ca tot ce este mai greu și mai dur să îmi dea Dumnezeu mie, pentru ca el (copilul) să plece în viață protejat și să îi fie bine.”, a mai povestit Bianca Brad, în emisiunea Ego Life.

Despre acestea, dar și despre alte subiecte cu greutate, fostul model vorbește în seara aceasta, la Ego Life. Emisiunea poate fi urmărită începând cu ora 20:00, pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *